Ti tanulni szerettetek vagy dolgozni szerettek jobban?
Hármas vagyok... Ez szerintem nagyon függ azoktól az emberektől, akikkel körül vagy véve. Ha élvezed, amit csinálsz, lehet az munka vagy iskola is. Én az iskolába gyomorgörccsel jártam, rettegtem minden dolgozattól, számonkéréstől. Most kutyákkal foglalkozom, ha úgy vesszük, minden nap tanulok tőlük valami újat, sokst olvasok, tanfolyamokra járok... Azt csinálok, amit szeretek. Szóval, ha a tanulás arra vonatkozik, hogy szeretek-e új dolgokról olvasni, új módszereket, nézőpontokat elsajátítani, akkor igen. De ha az a kérdés, hogy visszasírom-e a matekórát meg az elmebeteg tornatanárt, akkor határozottan örülök, hogy megszabadultam tőlük.
Kérdező, gondolom, te népszerű diák voltál, sok barátod volt, vagy a tanárok szerettek. Ha a munkahelyeden nem sikerült beilleszkednek, megpróbálhatsz más munkát keresni, lehet, hogy máshol jobban sikerül majd együttműködni a kollégákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!