Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valami megy egy állásinterj...

NextBack kérdése:

Ha valami megy egy állásinterjúra, milyen "papírok kellenek"?

Figyelt kérdés

Egy konkrét dolog érdekelne, ha önéletrajzában írja, valaki hogy van érettségije, viszi az érettségi bizonyítványát, hogy tényleg létezik neki ez.

A közép iskolai bizonyítványt, amiben a 4 év év végi jegyek vannak azt is kérik, vagy nem érdekli őket?

2017. dec. 5. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Én eddig soha semilyen interjura nem vittem semmit.... meg is felvettek minden helyre, ahol voltam interjún....

Ezek a papirok a belépésnél kellenek.

2017. dec. 5. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:
4 év bizonyítványai is, vagy csak az érettségi bizonyítvány kell nekik ?
2017. dec. 5. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írja, interjúra nem kell papírt vinni, elég belépéskor. És elég csak az érettségi bizonyítvány, de ha sikeres a felvételi, akkor úgyis elmondanak mindent, hogy mire van szükségük.
2017. dec. 5. 20:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben ,köszönöm.
2017. dec. 5. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
2× voltam olyan helyen, ahol kellettek a papírok, de ezt előre jelzik, amúgy előre nem kell vinni.
2017. dec. 5. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Interjúra ezek nem kellenek, belépéskor viszont majd kérhetik, lefénymásolják és visszakapod.
2017. dec. 5. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Interjúra nem kell semmi, max egy önéletrajzot vigyél tartalékba :) Belépéskor elég a bizonyítvány, csak az érettségi kell.
2017. dec. 6. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem magadat vidd s a valamit hagyd otthon...mi az a valami, ami helyetted megy interjúra vajon...dolgozni is ő fog talán...:DDD
2017. dec. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!