Miért van lelkiismeret furdalásom?
Úgy utálom ezt az érzést, de állandóan előjön, ha szabin vagyok, ha netán táppénzen. Most az utóbbi van. A hétre kiírt az orvos, mert elég csúnyán megfáztam. De olyan lelkiismeret furdalásom van hogy nem megyek dolgozni, hanem itthon vagyok egész héten. Hálistennek nem sokat vagyok beteg, 2 év alatt kb. mostanival együtt voltam 15 napot betegszabin. Szóval nem vagyok hetente beteg. De nem tudom miért van ilyen érzésem. Mondták mások is, hogy felesleges, meg ha itthon kell maradnom akkor maradjak, ne fertőzzek le senkit meg magammal se cs*sszek ki.
Van más is így ezzel?
Én is így vagyok vele. Nálam az az oka, hogy mivel csapatban dolgozunk, és tudom, hogy hasznos tagja vagyok a csoportomnak, folyton azon jár az eszem, hogy vajon mi lehet most benn, jól haladnak-e nélkülem. Plusz szeretem a munkám, és hiányzik, ha nem csinálhatom.
Ez valahol a normalitás és a munkamánia határvonalán van, szóval igyekszek néha direkt hazamenni túlóra helyett, otthon meg kikapcsolni, hogy ne essek át a ló túloldalára.
Gondolj arra, hogy betegen úgyse tudnál 100%-ot nyújtani, és ráadásul tényleg megfertőznél másokat is, szóval azzal teszed a legjobbat, ha otthon maradsz. Nézz filmeket, olvass, aludj, pihenj.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!