Miről beszélgessek a munkatársaimmal?
Egy irodában dolgozom és 7en vagyunk egy légtérben.
Ők mind elbeszélgetnek egymással, persze vannak klikkek de én eléggé kívűlállónak érzem magam.
Próbálok mindenkivel beszélgetni de úgy látom valamiért velem nem akar barátkozni senki.
Csendes, félénk lány vagyok lehet ez az oka(?), hogy nem akar velem beszélni senki? Lassan 1 éve itt vagyok és kezd egyre jobban idegesíteni, hogy a nap nagy részében velem senki sem beszél.
Vagy sokszor van olyan amikor pl csak 2en maradunk bent az irodában és én megkérdezem valamiről a másikat pl milyen volt a kirándulás ? (ahol volt hétvégén) ő 2 mondatban lerendezi..Pedig kíváncsi lettem volna részletesebben is.
De ő meg nem kérdez rólam semmit. SE a hétvégéről, se ha egy másik témát hozok fel. Ugye lassan itt a karácsony kérdeztem, hogy saját készítésű díszeket tesz ki vagy boltban vásároltat? Mondja is-is. De vissza nem kérdez.
Lehet ellenszenves vagyok a munkatársaimnak?
Úgy szeretném ha legalább 1 barátom lenne a munkahelyről.
Mit tegyek, hogy velem is beszéljenek? Milyen témákról beszéljek?
22/L
1. Lehet, h utálnak. Nem biztos, hogy a te hibád.
2. Lehet, hogy még nem ismernek és idő kell nekik. Szal csak nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!