Kamionosok lenne lehetosegetek ra?
Örülsz, ha meg tudsz állni olyan helyen, hogy legalább szarni lehessen.
Nekem van egy egykezes súlyzóm, meg eljárok hosszú sétákra. Utóbbi csak hétvégén. Van aki biciklizik, fut.
van egy egyszerűbb módszer: vegyél egy edzőpadot, meg súlyzót és súlytárcsákat. Én érdekes mód minden nap tudtam időt szakítani a gyúrásra, még ha 9-es pihenőt is vettem ki. A padot a felső ágyon tároltam, a súlyzót meg tárcsákat az oldaldobozban.
Mindent meg lehet csinálni, csak kérdés hogy mennyire akarod. ;-)
De ajánlom ezt a csávót, mert ez már tényleg elképesztő hogy kamionosként miket csinál :D
Persze az amcsi kamionokban jobban lehet tárolni dolgokat ^^
Koszi a valaszokat ;)
Utolso, es akkor a parkoloban kipakolod es nyomod vagy hogy? 😄 ;)
ha tudom hogy aznap edzeni fogok (mert minden 2. nap pihenő nap), vagy hétvégére állok meg, akkor igyekszek úgy állni hogy annyira ne látszódjak, mert egy benzinkúton másodpercenként járkálnak autók :D De ha nem lehet úgy, akkor ahogy épp esik. Kipakolom a kocsi mellé a súlyokat, és ha olyat edzek akkor a padot is és úgy. Ha -2 fokban hóesésben, akkor úgy :D Fel kell öltözni és kész.
Kitartás és elszántság, ez a kulcs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!