Mit tehetünk hogy ne fázzunk?
A probléma a következő.
Egy pékségben dolgozom,ahol mióta beköszöntött a hüvös nyirkos ősz,borzalmasan fázunk.Fűteni nem akarnak,pedig van beszerelve padlófűtés,a hősugárzót meg rendszeresen kikapcsolja a főnök mert sok a villanyszámla.Az utóbbi 3hétben napi 10-12 foknál nem megy feljebb a hőmérő higanyszála,és többször jeleztem felé hogy fázom.Szerintem abszurd hogy egy pékségbe nagykabátba dolgozzak,egész nap.
Küldd el a Munkahelyi Terror, Tékozló Homár blogoknak.
Nálunk tavaly a kollégiumban nem volt fűtés (egy elég nagy nevű egyetemről van szó, ha nem a legnagyobb Magyarországon), és volt olyan, hogy éjjel 8 fok volt a szobában. Hiába jeleztük mindenféle hatóságoknak, és hiába hívtunk újságírókat, az egyetem neve visszatartotta őket attól, hogy botrányt robbatsanak ki (leszámítva ezt a két helyet).
Az a gond, hogy úgyis meg fogják tudni, hogy te panaszkodtál, annak pedig következményei lesznek (esetemben is voltak, pedig én csak egy szaros diák voltam egy szaros kollégiumban), de ha már tényleg nem bírod tovább, akkor stílusosan oldd meg.
Nem tudom, mekkora a hely, mármint, hogy ha ti nem lennétek, dolgozna-e más is a Sóhernek, vagy meg lenne lőve?
Megfelelő feltételekről írtak már előttem.
Padlófűtést is kellene használni, elfagyhat a víz benne ha annyira hideg van ott bent. Habár ha ennyire spórolós, leengedte, hogy ne fagyjon szét. Talán annyi esze van...
Ha bizony melováltás napi bő órát, akár 2 is igénybe venne, bizony meggondolandó. Utazzak - e ennyit. Viszont az se kizárt sokkal több lenne a lóvé.
És ha kis falu, sajna nem túl nehéz kitalálni, ki is lépett a pékség ellen.
" Albán pékség "? Először is ha van időm, személyesen megérdeklődném : fizet - e utánam tb-t?? Oké van ügyfélkapu is. ( inkább ezt tudakolnám meg. mint feljelntgessek.
( nagynevű cukrászüzem lehet az, ahol a dolgozó után nem fizették a dolgokat. orvosnál volt amikor kiderült, nincs egészségbiztosítása. a bércéduláról nem beszélt, vagy épp az kerülte el a figyelmemet?? felmondott, pereskedik ).
Antsz?? Főleg így karácsony előtt szoktak " szaglászni ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!