Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetünk hogy ne fázzunk?

Mit tehetünk hogy ne fázzunk?

Figyelt kérdés

A probléma a következő.

Egy pékségben dolgozom,ahol mióta beköszöntött a hüvös nyirkos ősz,borzalmasan fázunk.Fűteni nem akarnak,pedig van beszerelve padlófűtés,a hősugárzót meg rendszeresen kikapcsolja a főnök mert sok a villanyszámla.Az utóbbi 3hétben napi 10-12 foknál nem megy feljebb a hőmérő higanyszála,és többször jeleztem felé hogy fázom.Szerintem abszurd hogy egy pékségbe nagykabátba dolgozzak,egész nap.

#Nem megfelelő munkakörülmények #fűtés hiánya
2017. nov. 26. 12:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, keressen mást aki szeretné lebetegiteni magát.Nem is értem egy pékség hogy lehet nyereséges..vásárlóként ha nincs friss meleg cucc,nem járok oda.Plusz ha télen bemegyek egy boltba nem reszketni akarok hanem kényelmesen vásárolni.
2017. nov. 26. 12:38
 12/26 A kérdező kommentje:
Naponta halljuk vásárlóktól,hogy milyen hüvös van bent,hát tényleg nem túlzás.Jaa...albánok!
2017. nov. 26. 12:43
 13/26 anonim ***** válasza:
11%

Azt mikor jön a választás, csak megszavazzák egyik-másik-harmadik kapitalista pártot. Rendszerváltást akartatok, tessék... Marsról nézném, azt mondanám, megérdemlik.

Tényleg, mit mondjak erre? Verjem el a főnöködet?

Én is kinn betonoztam egész héten. Nadrág alá harisnya, három pulóver. Valami olyan, amiben mozogni is tudsz, de mégse fázol. Én pl. gyakran egymásra veszek 3-4 trikót a pulóver alatt, így a testem nem fázik, de azért mégis tudom mozgatni a karjaimat, és nem izzad be a hónaljam se. Nagykabátban valóban nem lehet mozogni, dolgozni.

2017. nov. 26. 12:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Zárt térben dolgozok,miért kéne elviselnem?A kérdés az volt mit tehetek.Nem az hogy te hogy betonozol 80réteg ruhába..
2017. nov. 26. 12:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, a munkáltató köteles biztosítani a megfelelő munkakörnyezetet.
2017. nov. 26. 13:01
 16/26 A kérdező kommentje:
Még 2hónapig legalább maradnom kell,addig jó lenne emberi körülmény közt kibírni.
2017. nov. 26. 13:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Meg kell lennie az egyéves munkaviszonyomnak,hogy legalább munkanélkülire el tudjak menni ha addig nem találok munkát,és amíg nem találok másikat.
2017. nov. 26. 13:11
 18/26 anonim ***** válasza:

Omff az illetékes

Az ugye megvan, hogy nem kell ahoz felmondani, hogy munkát keress? ;)

2017. nov. 26. 13:16
 19/26 A kérdező kommentje:
Persze hogy meg,nem vagyok hülye... ;) voltam már két állásinterjún, jövőhéten is megyek,közben mindennap böngészek,de faluhelyen azért ez kicsit komplikáltabb :)
2017. nov. 26. 13:40
 20/26 anonim ***** válasza:
40%
Faluhelyen van buszjárat ;)
2017. nov. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!