Mit tehetünk hogy ne fázzunk?
A probléma a következő.
Egy pékségben dolgozom,ahol mióta beköszöntött a hüvös nyirkos ősz,borzalmasan fázunk.Fűteni nem akarnak,pedig van beszerelve padlófűtés,a hősugárzót meg rendszeresen kikapcsolja a főnök mert sok a villanyszámla.Az utóbbi 3hétben napi 10-12 foknál nem megy feljebb a hőmérő higanyszála,és többször jeleztem felé hogy fázom.Szerintem abszurd hogy egy pékségbe nagykabátba dolgozzak,egész nap.
Azt mikor jön a választás, csak megszavazzák egyik-másik-harmadik kapitalista pártot. Rendszerváltást akartatok, tessék... Marsról nézném, azt mondanám, megérdemlik.
Tényleg, mit mondjak erre? Verjem el a főnöködet?
Én is kinn betonoztam egész héten. Nadrág alá harisnya, három pulóver. Valami olyan, amiben mozogni is tudsz, de mégse fázol. Én pl. gyakran egymásra veszek 3-4 trikót a pulóver alatt, így a testem nem fázik, de azért mégis tudom mozgatni a karjaimat, és nem izzad be a hónaljam se. Nagykabátban valóban nem lehet mozogni, dolgozni.
Omff az illetékes
Az ugye megvan, hogy nem kell ahoz felmondani, hogy munkát keress? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!