Lehet így esélyem elhelyezkedni a szakmámban?
2011-ben végeztem egy BA képzésen, de soha egy percet sem dolgoztam a szakmámban. Mire végeztem, nem is érdekelt a dolog, ezért nem is erőltettem.
Az az igazság, hogy már akkor sem volt önbecsülésem. Nem vagyok hatékony tanuló, sokszor amit bemagoltam vizsgára 2 héttel a vizsga után már nem is emlékeztem rá.
Ennyi évvel a diplomám után pedig jóformán SEMMIRE nem emlékszem. És nem csak úgy mondom, mert tényleg nem. Az a papír gyakorlatilag semmit nem ér.
Viszont most belebotlottam egy álláshirdetésbe, ahová pont az én diplomámat kérik, és keresnek pályakezdőket is, nincs elvárás, hogy legyen gyakorlat.
Annyira kicsi az önbecsülésem a témával kapcsolatban, hogy még csak el se merem küldeni az önéletrajzomat, mert úgyis csak az lenne a vége, hogy nem felelek meg épp a fent említett okokból, és akkor csak még nagyobbat zuhannék a saját szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!