Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ilyen helyzetben...

Mit tegyek ilyen helyzetben új munkahely esetén?

Figyelt kérdés

Most kerültem az új munkahelyemre. Nagyon tetszik a munkahely és a munka is. Azonban mélyvízbe kerültem sajnos elég nehéz a betanulás. Igazából nincsen aki betanítson akármi kérdés van mindig mástól kell kérdeznem

Nagyon rendesek ilyen formában, persze sok a munka nekik is és nem lehet minden után rohangálnom. Új terület ez nekem. Valamilyen szinten a főnökömnek is. Sajnos ma mélyvízbe kerültem elég rendesen be lettem dobva. Persze nem sikerült úgy ahogyan kellett volna magamhoz képest szerintem jó lett de a főnök olyanokat elvár amit nem lehetne tudnom sőt a kollégák is elmondták hogy ilyen kaliberű munkát nem szabadna'egy új kollégának egyedül adni pláne a 3. munkanapján

Valaki fél év múlva csinált ilyet.

Sajnos hiába próbálom magyarázni a főnöknek nem foglalkozik vele.

2017. nov. 22. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
51%
A munka szerzödésben kelene megnézni mit irna a betanulásrol ha benne van akkor meg az irodában kel szolni hogy, nem csinálják és felmondanék mert igy nincs jövöje ha az elején semm segitenek.
2017. nov. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!