Vállaljam el most az állást, csak azért, hogy januárra
is legyen munkám? N
Figyelt kérdés
Kaptam az egyik ismerősömtől egy állásajánlatot. Kötetlen, akkor megyek amikor tudok, és órabérben dolgoznék, jövőhéttől. Azért lenne jó elvállalni, mert sajnos nem lett meg a 2 nyelvvizsgám, így januárban nem fogok diplomát kapni, és félek ha ezt nem vállalom el, akkor sokáig nem lesz semmilyen állásom. A héten jár le a 360 órás szakmai gyakorlatom, jövőhétre marad a szakdogám átírása, szerkesztése, köttetése. A záróvizsgára is el kell kezdenem tanulni, tegnap lettem kész a tételek kidolgozásával. A suli miatt borzasztóan ideges vagyok, hogy mindennel időben meglegyek. Január közepéig nem nagyon lenne időm dolgozni, viszont ezt az állást többet nem fogják felajánlani nekem ha lemondom most. (Dolgoztam nyáron diákmunkán, a pénz miatt nem lenne fontos most ez a munka, csak max a jövő miatt) Mit csináljak? Bármilyen tanács jól jön, ugyanis már fogalmam sincs mit tegyek.
2017. nov. 21. 17:10
1/9 anonim válasza:
Vallald.
Amikor nem volt munkam, jott egy tescos lehetoseg, alja szar husoultos munka. Nem volt kerdes, hogy elfogadom-e.
Amint lett jobb, felmondtam.
2017. nov. 21. 17:15
2/9 anonim válasza:
Én elvállalnám. A pénz mindig jól jön, ráadásul kötetlen, azaz tudsz tanulni is. Gondolj arra, hogy a vizsgák és a tanulás okozta stresszt levezeted a munkában. Kell, hogy néha másra koncentrálj.
2017. nov. 21. 17:21
3/9 A kérdező kommentje:
Csak azt nem akarom hogy megyek 2 napot dolgozni, majd 2 hetet nem.. A suli az első most nekem. Viszont az is igaz hogy akár egy kevés pénz is jól jön. Ezen a héten kéne választ adnom.
Mentek a zöldek!
2017. nov. 21. 17:34
4/9 anonim válasza:
Ilyen "2 napot megyek dolgozni, majd 2 hetet nem" alapon ne vállald el, csak lejáratod magad!
De én nem hiszem, hogy a kettő ütné egymást.
Január közepéig már csak 6 hét van hátra, gondolom, a 2 ünnep között nem nagyon kell majd dolgoznod, akkor nyugodtan tanulhatsz. A záróvizsgára készülés mellett heti 20-24 órát simán bevállalhatsz! Mellette tanulhatsz hétvégén, este, stb. 6 hetet fél lábon is kibírsz, nem nagy áldozat a jövőd érdekében.
2017. nov. 21. 17:41
5/9 A kérdező kommentje:
Valóban. Igazad van. :)) Köszi!
2017. nov. 21. 17:47
6/9 anonim válasza:
Az akarat is csodára képes. Tudod csinálni mindkettőt.
Képes vagy rá.
2017. nov. 21. 21:17
7/9 anonim válasza:
Ha belefér az idődbe, vállald el! Az önéletrajzba is jó lesz, hogy itt és itt dolgoztál, nem kell odaírni, hogy heti 10 órát vagy akármennyit. Jó, ha kérdezőbiztos vagy az utcán, az más tészta, az nem biztos, hogy kell az önéletrajzba.
2017. nov. 21. 21:37
8/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem kérdezőbiztos leszek :D
Nem megerőltető munka, és nem is álmaim melója de annál jobb mint hogy január közepétől itthon üljek. Mert dolgozni valamit mindenképpen szeretnék természetesen. A tétlenül ülés jó egy-két napig de hosszú távon nem bírom elviselni. Egy nyelvvizsgám van, a másodiknak nekifutok újra áprilisban, aztán hátha meglesz nyárra a diploma is majd. Nagyon bánt hogy ezzel megcsúsztam de már nem tudok mit tenni sajnos :(
Köszi mindenkinek a tanácsot!! :)
2017. nov. 21. 23:16
9/9 A kérdező kommentje:
Megbántam hogy elvállaltam ugyanis abszolút nincs időm mellette tanulni. Sokszor még hétvégén is dolgozok. Mikor van egy egy szabadnapom akkor meg hulla fáradt vagyok. Félek hogy bukás lesz így. Nagyon rossz döntést hoztam sajnos :((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!