Betanítási hozzájárulás 15. 000 ft ez létezik vagy átverés?
Olyan létezik hogy gyár felvesz operátort (magyarán betanított szalagmelóst) és az első havi fizuból lekap 15.000 ft-ot „betanítási hozzájárulás“ címén?
Ismerősöm kapott ilyen ajánlatot. Nem gyengén gyanús szerintem, csomagolóüzem, betanítás első nap fele (kb 4 óra...) és első havi fizuból majd lekapnak 15.000-et???
Minimálbéres meló így első hónapban kapna 85.000-15.000 = 70.000-et???
EZ nem totál átverés?
" pontosan hogy is vonják ezt az összeget le, kamumadár?"
Úgy hogy megkapod a fizut és egy lendülettel adod is vissza belőle a 15-öt úgy.
Ha nem adod? Akkor mivel próbaidős vagy kettő hónapig azonnal veheted is a kabátod.
Hát így.
Na?
"törvényesen"
Törvényesen.... ja. Mert ebben a szutyok országban csak törvényes cégek működnek uyge?
Nem 10ből 9 cég csal mint állat, ugye nem?
Mi semmilyen munkaruhát nem kapunk. :(
De előírják : Zárt cipő!!!
Valami " képzési hozzájárulás " van a bérlepomon.
( megnézem konkrétan mi a neve amire gondolok )
"De előírják : Zárt cipő!!! "
Egy mail az OMFF-nek ahol ezt leírod pár dokumentumot mellékelsz (pl szerződés vagy bérlap amin látszik) és szarrá büntetik a céget. Csak rajtad/rajtatok múlik.
Van olyna cég ami bőven 2 millió felett perkált mert nem volt semmi munkaruha hivatalosan.
Megérdemlik.
15 - ös lennék...
Az a büdös helyzet, valami nagy káosz van nálunk. Márcsak " köjál " hiányzik. De szerintem már a sok - sok munkatárs közül valaki jelezte már mi zajlik.
Igazából képesek lennének befagyasztani a fizunkat, attól tartok.
Mert igazán akár személyesen is jelezhettem volna dolgokat.
Írtam a zárt cipőről..
Én csak azért kaptam, mert takarítok.
De inkább klumpa az, és nem egy zárt cipellő.
Az a Képzési akármi : Munkaerő - piaci jár...
800 ft kb. ( régebbi bércédulába nyúltam... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!