Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van bűntudatom, hogy...

Miért van bűntudatom, hogy nem mentem dolgozni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban 7-ből 6 napot dolgoztam, a maradék 1 napon pedig iskolában voltam, mert levelezőn járok egyetemre. Fél éve dolgozom már a cégnél, nem voltam soha még hosszabb szabadságon, csak 1-2 napot, betegszabadságon meg egyáltalán. Vasárnap munka közben úgy éreztem magam, hogy mindjárt idegösszeroppanást kapok, majdnem el is sírtam magam, ezért másnap elmentem orvoshoz, aki kiírt 1 hét táppénzre, mégis olyan bűntudatom van emiatt...
2017. nov. 14. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Istenem..
2017. nov. 14. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
ilyen a jó munkaerő remélem a cégnél megfelelően értékelik hogy ilyen vagy
2017. nov. 14. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert félsz hogy rosszat gondolnak/gondolnának rólad bent emiatt.
2017. nov. 14. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2: Tehát az a jó munkaerő, aki hagyja magát kizsákmányolni?
2017. nov. 14. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felelősségteljes döntést hoztál, amikor kiírattad magad, előbb-utóbb tényleg összeroppantál volna. Nekem nem volt ennyi eszem, szóval én tényleg kiborultam egyszer, és akkor másfél hétre estem ki a munkából, mindezt vizsgaidőszak közepén, így két tárgyat elbuktam, és ráadásul legalább egy hétig ki akartam magam nyírni, és egész nap zokogtam. Megérte? Rohadtul nem. Szóval te csináltad jól.
2017. nov. 15. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem azért élünk, hogy dolgozzunk. Azért dolgozunk, hogy éljünk. Egy munkahely sem ér annyit, hogy rámenjen az egészséged. Jól döntöttél, hogy elmentél orvoshoz.
2017. nov. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!