Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet a gondom a munkával?

Mi lehet a gondom a munkával?

Figyelt kérdés
Szóval most végeztem sulival 21 éves vagyok és nagyon nem érzem magamat jól miközben melózok egyszerűen nem szeretem amit csinálok és ez már ott tart , hogy kezdenek a stressztől kijönni egészségügyi problémák is. Igazából suli idő alatt nem nagyon dolgoztam csak 1-2 hónapokat nyáron pl tescoba vagy étteremben konyhán azokkal nem volt semmi gondom szerettem csinálni de amióta kijöttem suliból folyton csak tengek lengek a munkák között. Flex,Mcdonalds,Denso ezeken a helyeken dolgoztam eddig de mindegyiket utáltam , mert alap járaton nem vagyok egy villámgyors ember és ezek a helyek pedig eléggé pörgősek és nagyon lassan veszem fel a tempót amik itt vannak. Egy kolléga Densonál azt mondta ilyen fiatalon még ne gyárakba gondolkozak ,mert csak tönkre teszem magam. Szakmám van kettő is de azokat kényszerből tanultam ,mert szüleim eldöntötték, hogy az nekem jó lesz (Gépi Forgácsoló, Cnc Gépkezelő) meg van egy érettségim. Nektek volt hasonló gondotok vagy bajotok az életben akár pálya kezdőként vagy későbbikben is akár ? Szerintetek mit csináljak , hogy ne érezem folyton azt , hogy egyből mondanák fel már az első napon. Válaszokat előre is köszönöm

2017. nov. 13. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is Densos vagyok, és nekem sem a szívem csücske ez a hely, de sajnos a végzettségeimmel jóval kevesebb pénzt keresnék (OKJ-m és diplomám is van.).

Szerintem próbálj olyat tanulni estin/levelezőn, ami érdekel. Én is levelezőn végzem a fősulit, szóval nem lehetetlen.

Emellett keresgélj más melót, ami jobb, esetleg jobban is fizet. (Ha találtál, akkor szóljál.) Ha olyan munkát találsz, amit szívesen végzel, és sikeres leszel benne, akkor könnyebb lesz naponta felkelni és dolgozni menni.

2017. nov. 13. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:

*végeztem..

Bocsánat, elírtam.

2017. nov. 13. 19:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen ráfogom szánni magam az autó szerelő szakmára az biztos. Igazából az érdekelt most a kérdésnél , hogy attól, hogy nem szeretem csinálni a munkámat attól lehetek e szarul lelkileg tehát:stressz,frusztráció, gyomor ideg stb vagy pedig velem van valami eszeveszetten nagy baj
2017. nov. 13. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Pedig vhogy a szüleidnek be kellene látniuk, hogy amit ők kigondoltak Neked, az nem jött be. Most ki kellene próbálni, hogy amit Te kigondolsz, az bejön-e? Ezzel csak az az egy baj van, hogy telik az idő, most megint tanulhatsz, eltarthatnak - bocs a kifejezésért-, szóval továbbra sem leszel dolgozó ember, még egy ideig. De lehet választani. Mert jelenleg úgy néz ki, hogy csak továbbra is tengeni, lengeni fogsz.
2017. nov. 13. 19:53
 15/17 A kérdező kommentje:
11-es szabadna megkérdeznem milyen diplomád van ,mert állítólag azt nagyon keresik nálunk főnöknek. Semmi képen nem ülők vissza iskola padba tehát ha lehet akkor szeretném az autószerelőt estin elvégezni ,mert jelenleg én külön élek a szüleimtől barátnőmmel
2017. nov. 13. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:

"Igazából az érdekelt most a kérdésnél , hogy attól, hogy nem szeretem csinálni a munkámat attól lehetek e szarul lelkileg tehát:stressz,frusztráció, gyomor ideg stb vagy pedig velem van valami eszeveszetten nagy baj van."

Simán lehet tőle. Bármilyen testi-lelki tünet.

Nekem iszonyúan viszketett a fejbőröm, véresre vakartam, és elkezdett kihullani a hajam. Akkor még nem tudtam, hogy az egyik kollégám viselkedése okozza, egyik bőrgyógyásztól a másikig jártam.

Idővel borult a bili, elküldtem a k..va anyjába a kollégát, aki azóta "leszerelt", aztán 2-3 hónap alatt helyreállt a fejbőröm is. Ennek már vagy 6-7 éve volt.

2017. nov. 16. 08:27
 17/17 foreigner válasza:
Ha már "mindenképpen utálod amit csinálsz" minek vagy agyonhajtott operátor, mikor utálhatnád több pénzért a cnc gépkezelést/forgácsolást? Nehogy azt mond már hogy összeszerelőnek lenni és a darabszám oltárán feláldozni magadat ugyan olyan szar mint egy már kitanult szakmában gépet kezelni.. Egyiket sem szereted, de ha már mindenképpen választani kell inkább a jobban fizető fizikailag kevésbé fárasztót válaszd. Nem beszélve arról hogy minél többet keresel annál több lesz egy másik levelezős képzés kifizetésére is.
2019. máj. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!