Vajon vége a "kárrieremnek? "
Figyelt kérdés
Muszaj volt munkaba alljak h eltartsam a gyerekem , a lenyeg h tanarkent dolgozom kulföldön értelmifogyatekosok iskolajaban.
Mar cserelem a pelenkakat de egy diak gumikesztyut is szopogat es vilageletemben utaltam a gumikeztyut es muszaj rahúzzák a kezére mert ha nem a kezét harapja, nem kommunikál.
Sajnos a gyerekekkel egyutt kell ebédeljunk, ingyen van a szemelyzetnek, amúgy, de egyszeruen ereztem h ha egy falatot eszem össszehányom magam.
Persze ezt nem mutathatom ki a kollégáknak. De jött az ebéd es kellett adjak egy magyarázatot.
Mondtam nézzétek én nem eszem de segitek a diaknak enni ti ehettek nyugodtan . Nagyon csodalkoztak h nem eszem . A kerdes : vajon tudjak h miert nem ettem???
2017. nov. 11. 00:17
2/9 anonim válasza:
Miért jelentené a karriered végét az, hogy nem ebédelsz együtt a kollégákkal? Gondolhatják azt is, hogy egyszerűen nem vagy éhes, és majd otthon eszel.
3/9 anonim válasza:
Te minden vagy, csak tanár nem...
4/9 anonim válasza:
Szerintem te vagy az értelmi fogyatékos.
5/9 anonim válasza:
Hat akkor talan menj el inkabb mosogatni vagy wc-t pucolni, ott biztosan elegedettebb leszel.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is te vagy az értelmi fogyatékos...
7/9 anonim válasza:
Úgy látod kárriered van a gumikesztyükkel?
8/9 anonim válasza:
Nekem is az jött le hogy te nem csak "dolgozol" hanem magad is értelmi fogyatékos vagy...
9/9 anonim válasza:
Az egyetlen magyarázat erre, hogy a kérdező nem magyar és valószínűleg nem is itt dolgozik. Vagy őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!