Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akivel elég jóban voltunk.Aztán egyik napról a másikra megharagudott rám, lassan már a köszönés is nehezére esik.El nem tudom képzelni mi baja lehet mert soha egy rossz szót nem mondtam róla.Eddig nem igen foglalkoztam vele,én ugyanúgy köszönök neki mint eddig, gondoltam majd csak jön és elmondja mi a problámája végül is neki van baja.De ez már kb 3 hete így megy.Szerintetek kérdezzem meg mi baja vagy hagyjam a fenébe?
2017. nov. 8. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérdezd meg! Állj elé és mondd meg hogy : ne haragudj javíts ki ha tévedek de úgy érzem hogy mostanában megváltozott a kapcsolatunk és kérlek mondd el hogy, hogy ha így van akkor miert?

Ne támadd le de én megkérdezném a helyedben :)

2017. nov. 8. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezd meg. Lehet, hogy csak rossz időszaka van, de ha csak veled ilyen, és mindenki mással normális, akkor szerintem az történt, hogy valaki kavart valamit, és ő sajnos elhitte. Hátha sikerül tisztázni a dolgot.
2017. nov. 8. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen kolléganőm, nem tetszett neki, hogy jobb vagyok nála a szakmában.

mint pár évvel később a volt főnökünktől megtudtam, ki is akart rúgatni, mivel a férje vezetőségi tag volt azt hitte el is éri ezt, végül ellenem uszította a közvetlen 6 kollégából 5-öt, de olyan szinten, hogyha köszönni mertem nekik màr szó szerint megsértődött mind. Felmondtam

2017. nov. 8. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!