1/9 anonim válasza:
Aki megbízható lelkiismeretes, precíz, pontos, lehet rá számítani.
Ha pedig rövid a határidő, akkor arra, aki jól tűri, kezeli a stresszt...
2/9 anonim válasza:
Volt csoportvezetőmre biztos, hogy nem. Az a szarkavaráson meg a telefonnyomkodáson kívül semmit sem csinált.
3/9 Metionin válasza:
Aki remélhetőleg időben kész lesz vele és nem az utolsó pillanatban esik neki. Nálunk én kapom őket :D
5/9 anonim válasza:
Lehetöleg ne kisgyerekes családanyára. Az én beosztottam egy határidövel elúsztatott minket, mert direkt (!) fagylaltot adott a gyereknek, naná, belázasodott, agyö határidö.
6/9 anonim válasza:
Úristen, milyen anya 🔩 az ilyen?! Nekem is van gyerekem, de direktbe nem betegítem szegényt. Énrám bármit bízhatsz, két állásban is tartom a határidőt, legfeljebb haza kell hoznom a munkát, ami helytelen, de inkább az, mint a bírság.
7/9 anonim válasza:
A bonyolultnak tűnő és határidős munkákat lusta emberekre bízom. Mindig kimódolják a legegyszerűbb megoldást.
8/9 anonim válasza:
Kisgyerekes anya vagyok! Munkahelyen és otthon is naprakésznek kell lennem! Eddig megoldottam! 2 gyerek, napi 3 óra ingázás, plussz egy munkahely, ami kommunista értékrenddel működik!...☺
9/9 anonim válasza:
Egyetértek! Kétgyermekes anya vagyok és még most is dolgozom (másodállás) és bent is naprakész vagyok, itthon is, a gyerekekkel kapcsolatos tevékenységek sem csúsznak. Ellenben van egy "kolléganő", akinek se kutyája, se macskája, mégis fontosabb a telefonnyomkodás, mint a munka, ezáltal teremthet magának "kamu" túlórát, ráér, nem kell menni a gyerekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!