Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan akit ugy tönkret...

Van itt olyan akit ugy tönkretettek a volt kollégai, hogy beteg lett és fel kellett mondjon és évek óta nem tud elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 3. 09:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a tapasztalatom, hogy egyedül az ottani rendszert nem tudod megváltoztatni. Annyit tehetsz, hogy ha nem tetszik, ott hagyod őket. Sajnálom, hogy idáig elvitték a dolgot, hogy lebetegedj. Persze belejátszik az is, Hogy pénz nélkül utcára kerülsz, mégis azt tanácsolom, hogy ha érzed hogy kezdesz kikattanni, inkább keress másik munkahelyet egyből,és ne várd meg, hogy komolyabb problémád,legyen.
2017. nov. 3. 12:30
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, otthagyod.
2017. nov. 3. 12:36
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Bár én még dolgozom, de hónapok óta minden egyes napomat úgy kezdem, hogy "vajon ma kibírom felmondás nélkül?". Ez amúgy elég sokat segít, mert ha valami gubanc van és beszólogatnak és úgy döntök, hogy már nem bírom, akkor kisétálok és ennyi. Lelkiekben már rég felkészültem rá. :D Sajnos ilyen emberekkel sok helyen fogsz még találkozni, meg kell erősödni. :) Sok sikert Neked!
2017. nov. 3. 15:55
 24/34 A kérdező kommentje:
Fu ez a legrosszabb a rosszindulatu megjegyzések a beszólogatások a megalázó lenézések .és senki nem lát és nem hall semmit mert nem is mernek szólni,mert egy két ember elég magasan üli meg a lovat azt hiszi ő a kisIsten és mindenkinek parancsolhat.
2017. nov. 3. 16:06
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan a családomban, hogy bekerült egy olyan műszakba hosszú évek óta ott dolgozva, ahol volt pár nagypofájú sunyi, ám befolyásos "kollegína". Évekig "dolgozták" szegényt szemét megjegyzésekkel, aljas húzásokkal. Nem egyszer sírva jött haza, nagyon sokat tűrt, ha visszaszólt, felrótta neki a közvetlen felettes.

Nem mert váltani, félt, hogy munkanélkül marad három gyerekkel, mindez a 90-es évek elején, amikor sorra mentek a leépítések...

Nem kell ahhoz kiidegelni valakit, hogy rosszul érezze magát a munkahelyén, elég egy-két aljadék kolléga, aki gátol, piszkál, keresztbe tesz. Hála Istennek nem készült ki, ma már nem is élnek azok az asszonyok, akik oly emlékezetessé tették azt a 8-10 évet. Utólag mindegyik így-úgy megnyomorodott, a sors keze mindenkit utolér.

2017. nov. 3. 16:36
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt is nagyon szeretem, hogy átnéznek rajtam, amikor köszönök nem köszönnek, ha kérdezek nem válaszolnak, ha valamit rosszul csinálok, rám ugranak, mint valami állatok a kajára. Tényleg mindig ez a hasonlat jut olyankor eszembe. :D Mindig azt lesik, hogy mit rontok el és mikor javíthatnak ki végre. De akkor is csak foghegyről hozzámvágják, hogy még véletlenül se érezhessem magamat embernek a társaságukban. Kinevetnek, súgdolóznak, és a fülem hallatára beszélnek ki. Nagyon élvezetes így dolgozni, tényleg. :)) (# 23)
2017. nov. 3. 17:00
 27/34 A kérdező kommentje:
#26 velem pont ez volt tévedj egy millimétert bármiben rámugrottak 3-an mint az oroszlánok mikor támadnak.Aztán mennek a főnökhöz panaszkodni fu ennyi rosszindulatu férget
2017. nov. 3. 17:12
 28/34 anonim ***** válasza:
Én esetem is ilyen volt. Volt egy undorító nőszemély, aki teljesen kiidegelt, egy terror volt az ottani munkavégzés, sosem kaptam dicséretet a jó munkáért csak b@. szogatást kisebb hibákért...ellehetetlenítették az életemet. Nem vagyok már ott szerencsére, itt megbecsülnek, újként is elismernek. Akkor meg? Kevesebb a fizetésem, de ha ott maradtam kialakulhatott volna a rák, ráköltök egy csomó pénzt mert gyógyulásra, mégis meghalok... Illetve van két gyerekem.
2017. nov. 3. 21:26
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Este amikor mennek haza akkor kell őket elkapni verőlegényekkel másnap már neked fognak pukedlizni higgy nekem bevált módszer ;)
2017. nov. 4. 01:39
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

29.

Hát,van olyan, hogy pár sallertől helyrerázódnak a dolgok a fejben. :)

De nagyon rá is lehet aszni, jó nevű foglalkoztatóknál bizonyos pozícióba felküzdve magát az ember nem biztos, hogy kockáztat egy csókós türhő megrendszabályoztatásával. Inkább nyel kettőt, számol hármat, és a bankszámlára gondol.

2017. nov. 4. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!