Van itt olyan akit ugy tönkretettek a volt kollégai, hogy beteg lett és fel kellett mondjon és évek óta nem tud elhelyezkedni?
Miért nem mondtál fel előbb?
Nekem volt olyan hogy kedd 10.00-kot beültem az autóba azt egy csát se dobtam, otthonról küldtem egy email-t, olyan hulladék volt a banda, már bocs.
Sajnos itthon vannak olyan munkahelyek komolyan mondom egy daráló az egész, minimálbérért.
Egy vicc, le kell lépni.
"1. erősebb kutya b@@szik"
De csak addig amíg jól p**csán nem rúgja valaki. És látod ez az amit senki nem tesz meg, hanem még szponzorálja is, és ott áll és röhög, meg tapsikol, vagy esetleg beszáll és csatlakozik.
* Szokták mondani, hogy azért ember az ember, meg, hogy ez és ez különbözteti meg az állattól.
Én emberből vagyok , volt egyszer egy kutyám, akit védelmeztem, ha bántani akarta valaki, vagy bántotta valaki. És történt, hogy egyszer igen, egy fiú kutyát úgy rúgtam valagba, hogy csak úgy röpült jó pár méteren keresztül.
Akkor mondjatok már valamit mit lehet tenni munkahelyi terror ellen?
De komolyan?
Miért mi legyen tömegverekedés?
Inkább lép az ember lefele.
Az ilyenek ráadásul csapatba verődve járnak maguk mellé állitva másokat.
Mert így erősebbek jobban bele lehet rúgni a másikba.Valakinek ez az egész életére kihat.Legyen az iskai vagy munkahelyi terror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!