Ha ok nélkül kirúgnak, tényleg semmi ok nincs rá, csak mert nem vagyok szimpatikus az új vezetőnek pl. akkor mi a teendő? Bővebben lent!
Óvodában dolgozom már évek óta. Nem büszkeségből, de: nagyon szeretnek a gyerekek is, a szülők is és a vezető is. Soha eddig még panasz nem volt rám, sőt dicsérnek folyamatosan stb...meg ha nem lennék a csoportban a gyerekeket elvinnék, örülnek, hogy itt vagyok, óvónőnek születtem->ez csak néhány dicséret amit nap mint nap kapok...tényleg ez a valóság! Viszont lett egy új vezető helyettesünk, akinek nem vagyok szimpatikus, hogy miért azt nem tudom (nagyon emberbarát vagyok kollégákkal szemben is) és másoktól hallom, hogy ő engem ki akar túrni stb...(jelzem polgármester rokona)
Megteheti? Ha igen én mit tudok csinálni? Mert, hogy annyiban nem hagynám az biztos! Én tisztességesem végzem a munkám, szeretnek is engem, én a gyerekekért vagyok, voltam mindig...nincs rá szakmai oka!!!!
Kérném a javaslatokat, köszönöm!
"A pletykát a drága rokonának a polgármesternek mondta, aki az én egyik rokonomnak mondta el a dolgot..tehát nem szülőnek vagy azoknak akik szeretnek engem, hanem annak aki hozzá áll közel és tudja,hogy rá tud hatni, mert ő nem ismer úgy...és az én rokonom mondta el ezt a dolgot, hogy neki mondta a polg.mester h a rokona így meg úgy nyilatkozott rólam..."
Ez tipikusan olyan pletyka, amivel nem érdemes foglalkozni, mert annyi kézen ment át, hogy nem lehet tudni, egyáltalán van-e benne valami igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!