Ha megtalálják nálam a nyugtatót, elbocsájthatnak?
13 vagyok.
Figyu,én Rivofüggő voltam 2.5 évig.
A végefelé a 2mg-osból 10-12 db-ot vettem be egy nap,mikor azt mondtam,hogy ez így nem mehet tovább.
4 hónap folyamatos pokol volt az elvonás,nem volt munkám,semmim!!!
Ha akkor a tesóm nem segít,nála vergődtem ki ezt a 4-5 hónapot,nem tudom,mi lett volna!
(ez 10 éve volt)
Úgy hogy csak úgy írom,hogy kezd el megtervezni az abbahagyást,meg az elvonási időszakot,ha jót akarsz magadnak!
Ma már mindenem van,és jól élek.
Mondjuk a 4 mg az még önmagában nem egy horrorisztikus mennyiség. Viszont egyrészt hosszú távon tényleg nem tesz jót az agynak (akkor sem, ha erre most zsigerből páran lepontoznak, tessék utánaolvasni a hatásmechanizmusának, és a hosszú távú mellékhatásoknak...), másrészt meg alkohollal rendszeresen keverve szintén nem a hosszú és egészséges élet kulcsa.
Harmadrészt meg: nem csak azért nem hat, mert már hozzászokott a szervezeted. Hanem mert valószínűleg neked nem nyugtatókat kéne szedned. Igen, egy nyugtatót felírni az orvosnak is könnyebb, mint kideríteni, hogy mi váltja ki a konkrét pszichés panaszokat, majd pedig azt kezelni. Csak hosszú távon nem kifizetődő. A nyugtató az nyugtat, de más mentális betegségeket nem kezel. Nyilván jobban érzi tőle magát az ember, de hosszú távon nem megoldás.
En nem foglak kioktatni, szerintem mar tapasztalt vagy. Nyugodtan hagyd a tobbi cuccoddal ugyse turkalhatnak benne! Csak mikor beveszed akkor figyeld hogy ne lassa senki.
Egy fuggo
Ha viszont a nehézgéppel balesetet okozol és utána kimutatják a szervezetedben, akkor isten irgalmazzon neked.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem érdekel hogy mi lesz egy drogossal vagy alkesszal, csak másnak ne essen baja ilyen idióta miatt.
Mit vársz, buksisimit?
Hogy hogy csapod szét magad, egészen addig a magánügyed, amíg nem veszélyeztetsz másokat. És most épp azt teszed.
Ó, kérlek. Nem is akarom hogy fogalmam legyen, mert nem érdekel a nyomorod, az viszont már igen, hogy ki fog elsőnek megsérülni a kotrógép környékén, csak mert egy idióta drogos nem veszi komolyan, hogy bexanaxozva nem kéne munkagéppel dolgozni.
Szívből kívánom, hogy bukj le. Egyébként csak csendben jelzem, hogy ha aláírtad az alkalmasságin, hogy nem szedsz bogyót és kiderül , hogy mégis, akkor nem feltétlenül fog ott megállni az ügy, hogy kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!