Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha megtalálják nálam a nyugtat...

Ha megtalálják nálam a nyugtatót, elbocsájthatnak?

Figyelt kérdés
Általában 1 levél Xanaxot szoktam vinni magammal a munkahelyemre, mert szednem kell, viszont állásinterjún letagadtam, hogy bármi bajom lenne.

2017. okt. 31. 18:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem kábulok be, mert a szervezetem már hozzászokott. Az elején még eléggé kiütött.
2017. okt. 31. 18:20
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az tény, hogy egy tudatmódosító szerektől függő, amúgy kóros koncentrációs zavarral küzdő embernek talán nem kotrógépkezelőképnt kéne dolgozni... ha telibe is tojod mások épségét, már csak a saját érdekedben sem célszerű ilyen addikciókkal veszélyes munkát végezni. Nem tudom, mennyit szoktál szedni egy nap, de meg lennék lepve, ha egy darab 0,25-öset...
2017. okt. 31. 18:21
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha orvosilag meg van határozva a szedése,akkor nem biztos,ha csak nem vezetsz munka járművet,vagy gépekkel dolgozol,de mindenképp szólnod kellene e miatt.

Ha nem tudod igazolni,hanem csak úgy szeded,akkor ha kitudódik,elküldhetnek,mert valamilyen értelemben módosítja a tudatodat,így nem számíthatnak rád 100%-osan.

Aztán a szedés vagy leszokás már magánügyed,de próbáld abbahagyni,mert nem old meg semmit.

2017. okt. 31. 18:22
 14/34 anonim ***** válasza:
96%

"Nem kábulok be, mert a szervezetem már hozzászokott."

Nem a bekábuláson van a hangsúly, hanem a felelősségteljes munkavégzésen.

Egyébként meg hosszabb távon rohadtul megszívod. A szervezet nem bír el mindent.

2017. okt. 31. 18:23
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyre durvább a helyzet, Kedves Kérdező. Az első válaszolók közt voltam, de azt hittem, hogy fénymásolsz, vagy hasonló. Lehet, hogy nem kéne munkagépek kezelése közben drogozni, és otthon még rá is inni. De az jó, ha legalább tudod, hogy függő vagy. Én meg elmondom, hogy ha így folytatod, akkor hamarosan már beszélni sem fogsz tudni, nemhogy vezetni. Tudom, mert én is függő voltam, de sikerült letennem. Neked is ezt javaslom, amíg tudsz gondolkodni. Ha segítség kell ebben, írj nyugodtan.
2017. okt. 31. 18:26
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem akarok viccet csinálni belőle, de számomra 1 db 0.25-ös olyan, mintha cukorkát szopogatnék. Olyan szinten nem érzek tőle semmit, hogy az hihetetlen. Korábban volt egy műtétem, aztán bevett szokás, hogy előtte nyugtatót adnak az embernek, nekem is adtak 0.5-öset, bevettem, majd csodálkozott a nővérke, hogy semmit nem hatott. Nem akartam neki mondani, hogy számomra egy doboznyit adjon. 0.5-ösből szedek naponta 3-4 szemet.
2017. okt. 31. 18:27
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmasságin, majd elvérzel...vagy hazudsz ott is bizonyára...nagyon ne csomagolj ki a szekrényedbe szerintem...
2017. okt. 31. 18:29
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, a közelemben nem dolgozol. Hihetetlenül felelőtlen vagy!
2017. okt. 31. 18:30
 19/34 A kérdező kommentje:
13-as. Ezt nem lehet csak úgy szedni, mert vényhez kötött. Szakorvos írta fel anno, sőt, írt szakorvosi meghatalmazást is, hogy a háziorvosom is felírhassa, de nem tudnak róla, hogy többet veszek be a kelleténél.
2017. okt. 31. 18:32
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Betegtájékoztató szerintem írja, hogy ezzel nem kezelhetsz gépeket...

Lehet, hogy "ettől vagy jobban" de akkor sem...

Addiktológussal konzultálj, kérd a tanácsát...

2017. okt. 31. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!