Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Én egy munkaügyi központos...

Én egy munkaügyi központos képzésre járok és még a héten érvényes a bérlet amit adtak, hétfőn már nem fogok tudni utazni vele, most akkor szólni kell nekik?

Figyelt kérdés
vagy ők ezt tudják és adnak maguktól másikat?? Mert ha szólok és maguktól is tudják akkor beégek nem??

2017. okt. 31. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

tudják, de amúgy nem úgy van, hogy az előző havi bérletek 10-éig használhatóak? (nem tudom, biztos rá van írva, vagy fel van írva a közlekedési központ oldalán az utazási feltételeknél).

amikor a mostanit kaptad, akkor is hozták, nem?

ők megkapják a szelvényeket, és be szokták vinni, odaadják annak, akinek jár, kitöltetik, átvetetik, ennyi.

2017. okt. 31. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Attól, mert kérdezel, nem égsz be!

Pláne, ha ez lesz a második hónapod, amikor nyilván nem volt még előtted ilyen példa.

Szerintem fognak adni, de ráérnek pénteken is.

Viszont én a helyedben a biztonság kedvéért csütörtökön megkérdezném.

Inkább "égj be", minthogy stresszelj!

2017. okt. 31. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Hány hónapos amúgy ez a képzés?

Meddig fogsz még írogatni?

2017. nov. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!