Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nálatok is szóba hozzák ezt a...

Nálatok is szóba hozzák ezt a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap sokat ittam. Óránként ki kellett mennem. Főnökasszony megkérdezte van e baj hogy ennyiszer kijárok. Mondom nincs. Tegnap megint elcsípett és felhozta mi a bajom? Kb 3szor mertem elmenni. Nem értem miért gond az hogy ki kell mennem pisilni?
2017. okt. 31. 05:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%

# 18

A net a "legjobb iránymutató", hiszen mindenki szervezete egyformán működik ott...:DDD

Komolyan, időnként nem árt egy kivizsgálás és 12 év elteltével a fogorvosod is talál gebaszt, minimum fogkőt.

Így még kirándulni sem vagy képes kimozdulni s mindenki más igen, ha igazad van? Gondolkozzál egy kicsit..., de az biztos, ebből csak hátrányod lesz az életben...

2017. nov. 1. 11:40
 22/28 A kérdező kommentje:

21! Sose volt ebből hátrányom! Mindent meg lehet oldani.

Az meg elképesztő mennyi butaságot írsz.

Súgd már meg te egy nap hányszor mész ki? Férfi vagy nő vagy? Normál vagy kisméretű a hólyagod?

2017. nov. 1. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
35%

# 22

Sose volt hátrányod...most vagy a második munkahelyeden bizonyára, így miről álmodsz..meg most van:D

Kirándulásnál bokrok között ugrálsz...oké, ez sem probléma neked:DDD

Suliban minden óra után pisilési perceid voltak legalább 7x...nem semmi vagy...

Te linkelsz itt marhaságokat kezdve azzal, hogy mindent tudsz még rólam is az okos googliddal:DDD

Tudod, egy normális szervezetet az ember tud befolyásolni s nem úgy mint te, hogy csak folyik:DD

Szóval, a kiskutya is szobatisztává válik akarattal...te alig vagy tőle távolabb...

2017. nov. 1. 20:43
 24/28 A kérdező kommentje:

23! Annyi téves dolgot találsz ki rólam hogy az szinte röhej! 😂😂😂😂

Őszintén sajnállak a téves elképzeléseid miatt. A gondolkodásmódod egyenesen értelmetlen, tudatlan, ismeretlen és buta. Nem mellesleg személyeskedő. Nem a kérdésre válaszolsz. Egyszerűen provokálsz, kitalálsz fals dolgokat. Komolyan gondolom nagyon rossz életed lehet.

Azért meg külön sajnállak hogy ezen az oldalon csak sértegeted az embereket. Írj, fröcsögj azt amit akarsz. Már a kutyát se érdekli. 😉

2017. nov. 1. 21:23
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

# 24

Azért be ne pisilj a sajnálattól vagy inkább, hogy megint rátapintottam az igazságra egy mimózánál;)

2017. nov. 1. 23:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Trololollooo :D utolsó. Szánlak :D őszi szünet van picim? :) tessék tanulni!
2017. nov. 2. 09:01
 27/28 anonim ***** válasza:

# 26

Nem értem, te is belém szerettél már? :DDD

Tanuljak meg bepössenteni a kérdezőtől vagy tőled?

2017. nov. 2. 10:53
 28/28 anonim ***** válasza:

Szóba nem hozzák, de egyértelműen nem tetszik nekik, ha többször mész el wc-re, mint ők. :) Teljesen mindegy milyen indokkal, ha rosszul vagy még az se lényeg, mert akkor ők 5 perccel tovább dolgoznak, mint te. Szánalmas.

Az meg milyen már, hogy nem mersz elmenni wc-re? :) Az egészséged fontosabb, mint mások véleménye. Inkább menj el dokihoz.

2017. nov. 9. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!