Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nálatok is szóba hozzák ezt a...

Nálatok is szóba hozzák ezt a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap sokat ittam. Óránként ki kellett mennem. Főnökasszony megkérdezte van e baj hogy ennyiszer kijárok. Mondom nincs. Tegnap megint elcsípett és felhozta mi a bajom? Kb 3szor mertem elmenni. Nem értem miért gond az hogy ki kell mennem pisilni?
2017. okt. 31. 05:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak aggódik az egészségedért, nem korlátozni akar. :) Nem jó jel, ha valaki nagyon sokat jár mosdóba.
2017. okt. 31. 11:33
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

Azt hol írta te agytröszt, hogy telefonnal megy ki. Nem mindenki munkakerülő, ne magadból indulj ki.

1 órát összesítve meg senki nem ül budin 1 nap, ha pisilni mész. Senki nem tollászkodik 8-9 percig napi 5x, max egy kényszerbeteg.

Kérdező ne igyál annyit bent és tréningezd a hólyagot, hogy legalább 1 alkalomnyi kijárással csökkentsd a kijárkálást. Amúgy részemről leszarós lenne, ha kell megyek. Szoktam is. De nem bent iszok meg 1 liter teát, hanem inkább itthon.

2017. okt. 31. 18:47
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

# 12

Ezt nem kell írni, hiszen feltételezhető a kedves kérdező kérdéséből már, hogy hozzá van ragadva...újonc..stb...nem is tiltakozott;)

Azért viszi a telefont, hogy 3x30 percet "üljön"..érted már;)

"Okoska", ha indulás előtt megiszik otthon 1 liter teát, az hol eresztené ki szerinted...(munkahely) :DDD

2017. okt. 31. 18:55
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
Hat figyelj en iszok kavet meg teat is, ami koztudottan vizhajto, meg melle megiszok 3-4 liter kozott valamennyi asvanyvizet, es megse jarok orankent hugyozni, pedig nem szoktam sokaig visszatartani, mert erzekeny a vesem. 3 orat azert illene kibirni felnott embernek, ha egeszseges. A helyedben megnezetnem a cukrom.
2017. okt. 31. 20:02
 15/28 A kérdező kommentje:

1. Nem viszem magammal a mobilt mivel sietek.

2. Nincsen cukorbetegségem.

3. 12 évvel ezelőtt megvizsgáltak, nem találtak semmi rendellenességet a hólyagommal.

4. Ha sokat iszok akkor itthon is többször megyek el.

5. Vmelyik nap visszatartva kb 4szer mentem csak el, nagyon rosszul voltam hogy vissza kellett tartanom. Ekkor is megkérdezte. Sőt. Felhozta hogy megint sokszor mentem ki, miközben csak 4szer aznap! Érkezèskor, délelőtt, délben, délután. Úgy vártam a buszt hogy szinte majd bepisiltem.

Az előző munkahelyeimen ezt szóba se hozták!

2017. okt. 31. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyrészt a főnöknek tényleg semmi köze ehhez, másrészt elég furcsa, hogy ilyen gyakran jársz ki. 8 óra alatt "csak 4 alkalom" kevés? Így egyáltalán el tudsz indulni otthonról bármilyen hosszabb programra?
2017. nov. 1. 09:45
 17/28 anonim ***** válasza:
35%

# 15

Azt írsz ellenül, amit akarsz-szépítve magadat, de a tény akkor is az, hogy pár év múlva egy katéterrel fogsz közlekedni, mert hiába vizsgálta 12 éve, ami nevetséges támpont :DDDD

Azóta lehet tropa az egész belsőd...felül be, alul ki, mint a tanácsok itt, egyik "füleden be s másikon ki"...

Az előző munkahelyed meg éppen ezért lett előző...

2017. nov. 1. 10:28
 18/28 A kérdező kommentje:

Milyen sűrűn kell pisilni?

A vizeletürítés gyakorisága jól visszajelzi, mennyire hidratált a szervezeted. A normális mennyiség nagyjából a napi nyolc alkalom, ám ha sok vizet iszol, koffeint fogyasztasz, vagy más vízhajtó került a szervezetedbe, a tíz sem túl sok.

[link]

2017. nov. 1. 10:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem már egy kicsit túl van tolva ez a hugyozás téma...
2017. nov. 1. 11:22
 20/28 A kérdező kommentje:

19!

Nem én kezdtem el pattogni azon hogy ez az én hibám. Mindig ilyen voltam, főleg ha sokat ittam. Feltettem egy kérdést, hogy ezt máshol is szóba szokták hozni? Erre majdnem mindenkitől azt olvasom az én hibám, nem vagyok normális, velem van a gond stb... Jó ha 2 ésszerű választ kaptam. Köszönöm!

2017. nov. 1. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!