Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Falusiak ti mit dolgoztok?

Falusiak ti mit dolgoztok?

Figyelt kérdés
Faluban csak a közmunka van, a városban meg nem akarják fizetni a bejárást, ami nekem közel 22.000 Ft lenne. Mindenhol az az első kérdés, hogy hol lakom, nem akarok e beköltözni a városba. Beköltöznék, de miből ugye... Egyedül egy gyár fizetné a bejárás nagy részét, azt hiszem 80%-át, de 3 műszakos, kötelező 1-2 hétvége és 12 óra és így is alig fizetne 115.000 Ft-ot, plusz kint van a városból, ezért busz bérlet is kellene, ami szintén 6-7000 Ft lenne.

2017. okt. 30. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Több infó segítene a kérdés megválaszolásában.

-Mekkora falu? Mert nem mindegy hogy egy 5000 fős település (amit a legtöbben még mindig falunak neveznek, és szakszerű megnevezése is óriás falu), vagy egy 800 fős falu.

Utóbbiban nyilván kevesebb munka van, és a munkák fajtái is korlátozottabbak.

-Milyen végzettséged van? Mert itt hiába ajánlgatjuk neked hogy informatikus, üzletvezető, tanár, akármi, ha nincs hozzá papírod, és sürgősen kéne munka.

2017. okt. 30. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Öö... Én nő vagyok és értek az informatikához...bocsi.
2017. okt. 31. 06:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj a mostani munkámmal, hogy ugyanazt a feladatot végzem, mint a rendes dolgozók, csak közmunkás bérért. És itt azért dolgozni kell, felelősségteljes munka, nem aktatologatás.
2017. okt. 31. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Mondok egy titkot, jó?

Nem azért nem kapsz munkát mert falun laksz, hanem mert nem értesz semmihez. Szerezz egy normális végzettséget, szakmát, tudást, és rögtön lesz is munkád.

2017. okt. 31. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!