A fiatalok miért nézik le azt aki nem piál, nem bulizik, pasizik-csajozik, és miért beszélnek a munkahelyen mások szexuális életéről, illetve miért vannak elfoglalva azzal, hogy ki szűz, vagy ki kivel van?
Mert az emberek ilyenek.
Ha mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva az túl unalmas lenne a kis szánalmas nulláknak. Jobban érdekli őket a te nő/fiú ügyeid, hogy mennyi pénzed van, mi az amit megengedhetsz magadnak, amit ők nem.
Én is dettó így érzek. Mindig mondják, hogy csak bemesélem magamnak a következő dolgokat, pedig nem. Az emberek engem is megbámulnak az utcán, végignéznek rajtam, összesúgnak a hátam mögött. Ez engem nagyon szokott zavarni, de ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy mindenkivel ezt csinálják. Mióta pincér vagyok, hozzá kellett szoknom az emberek közelségéhez, meg kellett tanulnom felvenni a szemkontaktust, mivel ez sose volt az erősségem. Én tiszta szívemből rühellem az embereket, néhány jó ismerős kivételével.
Viszont légy büszke rá, hogy veled vannak elfoglalva. Én is az vagyok, hogy velem is.
Az életem nagyon érdekes. Napról napra történnek velem amolyan rendkívüli dolgok. Minden nap van minek örülnöm. Folyton megajándékozom magam valamivel. Most koncertjegyet vettem magamnak. Minden nap a tökéletességre törekszem. Ápolt és jó megjelenésű vagyok, emellett nagyon sok mindenhez értek. Rengetegen szeretnek és csodálnak engem, ami nagyon jó érzés nekem. Minden reggel azért kelek fel, hogy jobb legyek mindenkinél, és legyen okom lenézni a tőlem kisebb embereket. Örülök, ha valakit a földbe tiporhatok, főleg azt, aki régebben ártott nekem. Bár ezt ismeretlenekkel is megteszem. Az egóm egyszerűen sérthetetlen.
Tanácsként annyit tudok tanácsolni neked, hogy légy olyan, amilyen lenne akarsz. Látok benned lehetőséget, hogy az emberek főlé kerekedj. Ne feledd, hogy a két legfontosabb dolog a világon a pénz és a hatalom. Ezeket nem nehéz felépíteni, ha rátermett vagy. Nézd le a kis embereket, ne adakozz, mert neked se ad senki semmit. Igyekezz úgy viselkedni, mint egy úr, vagy egy sztár. Ha ezeket betartod, nagyon boldog ember leszel!
Ne hidd el, hogy szerénynek és nagyszívűnek kell lenni. Az se igaz, hogy nem szabad beképzeltnek lenni és lenézni másokat. És ne gondold, hogy ez neked szól! Ez a magyar embereknek szól. Nem a szlovákoknak, nem a németeknek de nem is az argentínoknak. A magyaroknak szól. Tudod miért utálja a magyarokat a világon mindenki? Mert egy nyikhaj nulla nép, nincs kiállásuk, se hatalmuk se szavuk. Menekülni kell az országból és ott tudsz olyanná válni, amit leírtam neked. Még én se teljesen vagyok ilyen, de nagyon jó úton haladok.
És külön köszönöm neked a kérdést, mert nagyon jó estét csináltál nekem. Neked pedig egy nagyon szép életet kívánok, legyen meg mindened, és boldog legyél. De sose feledd a szavaimat. Ez a nagy igazság.
Most kapni fogom a kedves kommenteket álszent és hatalmas szívű emberektől, hogy a gyűlölet megette a lelkemet stb. De , mint írtam, az egóm sérthetetlen. Legyél ilyen te is, és sose fogsz szenvedni. És járj bárhol a nagyvilágban, tagadd le, hogy magyar vagy!!!!!!!!!!!!!!
Kedvencem, mikor álláshirdetésnél az elvárások közé feltüntetik, hogy empatikus legyen a jelentkező. Aztán felvesznek olyan embereket, akikben egy csepp tisztelet sem szorult másokkal szemben.
Egyébként, ez a viselkedés nem csak a fiatalokra jellemző, idősebbek is megcsinálják, akiknek unalmas az életük, majd ezzel szìnezik ki a mindennapjaikat.
Mert primitívek akár egy kocsmában, ahol arra megy ki a játék hogy ki tudja a másikat jobban lenyomni, megalázni, eltaposni. Persze a versengésnek van kultúrált és egészséges módja is, például ha egy osztályban a jó tanulók versengenek egymással, végül mindegyik szín jeles lesz. Meg van a versengésnek egyszámjegyű IQ-ra jellemző módja is, amikor a résztvevők nem teljesítmény nyújtásában próbálnak különbek lenni a másiknál hanem mások lenyomásában, becsapásában, megkárosításában, megalázásában. Magyarországra eléggé jellemző az utóbbi, ezért menekül innét aki teheti. De meg lehet tanulni az olyan primitívek kezelését.
Például ha azzal szekálna egyik hogy szűz vagy, akkor lazán azt válaszolod neki hogy teljesen mindegy hogy szűz vagy-e vagy sem, mert ha szűz vagy ő akkor is primitív proli marad, meg ha nem vagy szűz akkor is az marad. Mert esze csak annyi van. (Prolin jelen esetben nem a munkást értem, mivel a munkás az hasznos).
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok ezzel igazából, de én a gimiben nem voltam a legbulizósabb. Illetve nem az osztálytársaimmal buliztam, e voltam koncerteken, fesztiválokon, házibuliban viszont keveset, és nem velük. Na, gondoltam, elmegyek egyszer, megnézem, mi van. Az egyik olyan barátnőm rendezett bulit, aki pár utcára lakik tőlem. Legjobb barátnőmis jött, ő utána nálunk aludt. Ez csak azért érdekes infó, mert hajnalban elkezdtünk az utcán flangálni páran a buliból (nem nagyváros, csak egy pici városka, kertvárosi környék), mert kábé olyan izgalmas volt a buli. A nagy partiarcok egyike is jött velünk. (Az egyik lány megmutatta, melyik házban lakik egy srác, aki tetszik neki.) Előtte meg az volt, hogy a házigazda aludt,mire odaértünk (időre mentünk), ő soká került elő. A sarokban ültem, de nem azért, mert introvertált lennék, hanem mert ott volt az asztal, ott beszéltem egy szimpatikus sráccal, többet nem láttam, de az egyetlen volt, akivel lehetett dumálni, akin érződött, hogy buliban van, nem sírkamrában. A többiek? Egy osztálytársam smárolt egy évfolyamtársammal. Egy srác egész este csak fotózott másokat meg magát (még ez nem az a korszak volt, amikor mindenkinek iphone-ja volt, de már ilyen 2011 körül). Csomóan másokat fotóztak, igyekeztek elkapni vicces fejeket, amiket majd előadnak "hú de nagy buli volt" címszóval. A nagy partiarc egész este kapaszkodott egy műanyag pohárba, és okoskodott, mint a suliban is. A fiúk kimentek az erkélyre, csendben cigiztek/beszéltek, mint egy nyugdíjas klub. A legjobb barátnőm, én és még 2 valaki beraktunk olyan zenét, amire lehet táncolni, de azért a többség szereti is valószínűleg. Elkezdtünk táncolni, hátha követnek minket. Bejött egy srác az erkélyről, átállította a zenét valami andalító gagyira, majd kiment, és magára csukta az ajtót. Az egyik lány másokat izélgetett, hogy ő micsoda koktélt kever mindenkinek, de igazából azt nem láttam, hogy ő maga sokat inna.
Na, ez volt a buli. Azóta felnőttem, de ez megmaradt bennem. Voltam más házibulikban is, szóval nem egy alapján ítélek, de ez volt a nagy partiarc bulija, ahol 2 évfolyam ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!