Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen a technikai...

Munkahelyen a technikai dolgozók m iért tűrik el hogy akkor kapnak fizetést amikor épp kapnak és nem határidőben? Zúgolódnak de nem tesznek semmit se

Figyelt kérdés

A munkahelyen vannak kvalifikált munkát végzők irodisták és vannak technikaiak takaírtó portás udvaros stb.

Az irodisták rendben megkapják a pénzt hó 10-ig és jól keresnek, a technikaiak meg akkor kapnal pénzt amikor épp kapnak. Most pl 26. van és még nem kapták meg azt a pénzt amit 10-én legkésőbb kellett volna.

Megy a zúgolódás anyázás fogadkozás hogy elég volt itthagyom keresek mást most már bemegyek a főnökhöz.

De aztán úgys tesz egyik se semmit csak fogadkozik és szája jár. Aztán marad és dolgozik és kérdezgeti ma lesz fizetés? Ma lesz fizetés?

Miért tűrik ezt? Miért nem csapnak az asztalra vagy húznak el tényleg?

2017. okt. 26. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt a munkaügyis kamutrollnak!
2017. okt. 26. 08:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Bp Nagykőrösi út csomagolóüzem cégnevet nem írok de megtalálod googleval.

Elmész és megkérdezed.

2017. okt. 26. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom. Én sem értem. Nekem is volt olyan munkahelyem, ahol nem akartak fizetni. A munkások fele bement a főnőkhöz, és előadtuk ami a szívünket nyomta. Nagy nehezen, és pár nap teljes munkamegtagadás után fizetett. A többiekről nem tudok, de én azonnal felmondtam,nekem nem kell ilyen munkahely. Nekem véletlenül duplán utalta a pénzem, telefonálgatott utána, hogy fizessem vissza.(már rég levettem a számláról) Csupán annyit mondtam neki: Tudja be kamatnak. Nem érdekelt, hogy mit ugrált. Érdekelt volna, ha pontosan fizet, de így nem.

Nem értem azokat az embereket, akik csak morgolódnak, de nem tesznek semmit. Ha nem tesznek semmit, mitől várják a javulást?

2017. okt. 26. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó reggelt a kamutroll válaszalteregójának is!
2017. okt. 26. 10:15
 5/9 A kérdező kommentje:

"ó reggelt a kamutroll válaszalteregójának is!"

Tudjuk. Itt mindenki én vagyok valójában!

Sőt vigyázz lehet hogy még te is én vagyok valójában?

2017. okt. 26. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak a szokásos sztori :D

Nem kapnak fizetést, mindenki hőbörög, de a főnök előtt nem mernek, nehogy meghallja :D

Párszor már hallottuk.

Egyébként már ott is megbukik a dolog, hogy a takarítók nem kapnak fizetést.

Még jó, hogy azok szinte mindig külsősök, de nem baj :D

2017. okt. 26. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A Nagykőrösi úton nincs is csomagolóüzem te szerencsétlen!!!
2017. okt. 26. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:

??? LOL LOL

4 is van..... NÉGY.

2017. okt. 26. 13:22
 9/9 A kérdező kommentje:

"de a főnök előtt nem mernek, nehogy meghallja :"

Így van. Pontosan. Egymás közt anyáznak ahogy megjelenik a főnök a légy zümmögését is...

így van-

2017. okt. 26. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!