Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Változtatott a mindenütt...

Változtatott a mindenütt jelenlevő munkaerőhiány a munkahelyek alaphangulatán? Én nem tapasztalom

Figyelt kérdés

Mást se hallok olvasok csak munkaerőhiány nincs ember vészharang ha így megy tovább monológok, job hopperek, nettó 200 alatt nincs ember, meg már egy sormelós is ennyi meg annyi vagy elmegy máshova meg külföld külföld mindenki elmegy stb.

De én azt tapasztalom hogy a környezetemben a világon semmi se változott. Mindenki ott van a szarul fizetett szar kis állásában (nettó 200... még bttoban se!!) és remeg hgy jaj csak megmaradjon jaj csak meg ne szűnjön ez is.

Mindenki depressziós kiégett frusztrált savanyú és nyüszít hogy jaj mi lesz ha még ez se lesz. Váltás senkinek eszébe nem jut, persze hova is váltanának. A semmibe?

Így mindenki marad a szar piti kis álláskájában és csöndben filléreskedve éldegél.

Vajon én élek alternatív univerzumban vagy mi? Én nem látok sehol „nettó 200 alatt fel se kelek „ embereket.... meg job hoppereket se.

Hol vannak ezek? Vagy én hol vagyok akkor? Mert nem egy helyen az tuti.

Ja egyébként én Bp.

2017. okt. 28. 15:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Ahogy Szabo Magda is irta Az ajto c. Regenyeben, ketfele ember van: aki seper es az aki masokkal sepertet.

"

Bizonyám.... de ha már az irodalomnál tartunk olvassuk csak el Báró Orczy Emma egyik regényét ) Adjátok meg..., Szent István Társulat, Bp., 1925)

amiben meg az van hogy egy csendes szolga aki egész életében szolgált szolgált és tűrte az ütlegeket és a szidásopkat egyik reggel felkel, előveszi a baltát a kertből és az öszes urát felkoncolja.

Mert ez is benne van ám.

2017. nov. 1. 09:27
 22/24 A kérdező kommentje:

"hogy a munka csak valami gyuloletes szar lehet. "

Hát néz mindenkinek az van amit tapasztal.

Amíg én elmúltam negyven és soha mást nem tapasztaltam a munkahelyeken csak a szart az anyázást a csináld vagy kirúglak állapotot addig mégis mi a szart mondjak?

Hogy jó?

dehogy jó. Egy szar.

AZért melózok mert pénzt kapok.

Ha nem kéne a pénz akkor benzin és gyufa és lángoljon a munkahely. De lehetőleg úgy hogy a főnök is benne van.

Megérdemli.

2017. nov. 1. 09:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Az eszedbe se jutott hogy esetleg a hiba a te keszulekedben van?
2017. nov. 1. 11:36
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát kérlek ez olyan mint ha beülök egy trabiba és ütöm a korményt hogy mi az hogy nem megy 180-nal és mi ez a szar.

Hát ez a kocsi ennyit tud. Lehet dühöngeni de ez van.

Ez a kocsi ennyit tud.

2017. nov. 1. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!