Mit jelent az hogy igény szerint, lehetőség a túlórázásra?
Figyelt kérdés
Egy gyárban szeretnék dolgozni de nem tudom hogy ez a mondat mit jelent:igény szerint,lehetőség a túlórázásra.2017. okt. 25. 16:23
1/5 anonim válasza:
Ha akarsz akkor túlórázhatsz, az több pénzt jelent.
2/5 anonim válasza:
Ha szeretnél túlórázni, megteheted. Erősen ajánlott, hogy havonta legalább egyszer, de inkább kétszer, esetleg minden héten többször legyen kedved hozzá.
3/5 anonim válasza:
2: Magyarán ez annyit tesz, hogy "Akkor vállald el ezt a munkát, ha igazi csicskalélek vagy."?
4/5 anonim válasza:
Az erősen ajánlott nem biztos, hogy igaz! Dolgoztam olyan helyen, ahol akkor túlóráztak a melósok, ha kellett a plusz pénz, és ráértek, de én soha nem kértem tőlük, mivel így is volt elég jelentkező, és mivel nem volt kényszer, nagyobb volt a lelkesedés.
5/5 anonim válasza:
Amikor szeretnél túlórázhatsz de nem fognak kényszeríteni rá(sajnos megtehetnék).
Túlóráért ugye több fizu jár mint alapból, így ha megszorulsz vagy szükséged van egy kis extrára jól tud jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!