Felvettek egy munkaügyi központos képzésre és ha én leszek ott a legbutább akkor mi lesz velem? és ha nem tudom megtanulni?
Nem szabad ilyen pesszimistan hozzaallni
Hidd el nem lesz nehez. Ezeket a tanfolyamok nem veszesek. En is voltam es a konyvet sem vettem elo. Ne izgulj! Ugyes leszel!
1-es téved. Persze vannak szakmák, ahol lóf***t nem kell tanulni, de én egy olyan képzésen vagyok, ahol 7 hónap alatt a szart is kitapossák az emberből, szerdán meg modulzáró három tárgyból, a képzés pedig augusztusban indult!!! Na, erre varrjon valaki gombot! Ja, és azt hozzátenném, hogy ha nem sikerül, akkor vissza kell csengetni a pénzt. Ilyen képzésre csak az menjen, akinek van előképzettsége az adott szakmából, akinek van rálátása a dologra vagy aki teljesen bele van b*zulva, különben a tanár szénné cikizi az illetőt (burkoltan célozgatva, nyugodt hangnemben, de higgyétek el, ez a legnagyobb pszichoterror, amit el lehet követni) vagy éppen a többiek röhögik ki a háta mögött vagy a szemébe, attól függően, hogy mi az intelligenciaszint. A munkaügyis képzés ráadásul szervezetlen szar, utazási támogatást pedig nem kapsz kombinálva (busz-vonat, pedig nekem az lett volna jó), így ha bejárós vagy, aki átszállással utazik, nem fogsz tudni tanulni, kivéve akkor, ha képes vagy a buszon elsajátítani az anyagot vagy ha az alvásidődből hajlandó vagy rááldozni. Itt az van amúgy, hogy a munkaügy és a suli jól összebeszélnek, hogy szépen elosztják a pénzt, a tanulók meg onnantól kezdve le vannak ejtve. Mondjuk szerencsére van három tanár, aki foglalkozik velünk, de rajtuk kívül a kutya sem, még a gyakorlati oktatásvezető sem. Vicc...
Összefoglalva, csak abban az esetben érdemes egy ilyen tanfolyamra menni, ha igazán ambíciózus, elkötelezett vagy a hivatás iránt, relatíve közel laksz, és pár hónapra meg tudsz elégedni a közmunkás minimálbérrel, a képzést otthagyni nem lehet, mivel szerződést írtál alá. Nem elvenni akarom a kedved, csak a jelenlegi tapasztalataimat írom le. Én nagyon megbántam, hogy belefogtam, többet soha ilyen munkaügyis cuccot. Ha van még kérdésed, írj privátot.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!