Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek Anglia egy élhető...

Szerintetek Anglia egy élhető ország?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pénzen kívül van még ami jó ott? Sokakat hallok panaszkodni, hogy dög unalmas, kajáláson meg piáláson kívül semmit nem lehet csinálni. Meg az időjárás se engedi meg a kinti programokat.
2017. okt. 13. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Én 3 év UK után már 4 éve Ausztriában élek. Ég és föld a különbség Ausztria javára.
2017. okt. 14. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem keresel nem fogsz találni. Ennyi.

Azért raktam be a Bristoli linket mert itt lakom.

2017. okt. 14. 20:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg kíváncsi vagy a válaszokra vagy csak panaszkodni jöttél?
2017. okt. 15. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát figyelj kinek mi. Digo azt írja, hogy 3 év UK után 4 év Ausztriában ég és föld. Én azt mondom, hogy 3 év Németországban és 2 év Angliában ég és föld. Nálam Anglia javára. Valakinek bejön, valakinek nem. Szabadtéri programokkal sincs bajunk én imádok utazni, járni a világot, szóval nekem is fontos ez. Én azt mondom, hogy az emberek kedvesek és eddig még soha senki sem szúrt hátba. Mások meg azt mondják, hogy az emberek kétszinűek... Lehet csak rossz közegben mozogtak, lehet kifogták a legrosszabbat, vagy lehet nekem van szerencsém, hogy csak jó emberekkel vagyok körbevéve.
2017. okt. 15. 09:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi 10 eve Londonban elunk, szerintem abszolut elheto orszag. A lanyaim is nagyon szeretnek itt elni.
2017. okt. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!