Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért változhatott meg jó...

Miért változhatott meg jó irányba egyik napról a másikra a főnökasszony a gyakorlati helyemen? Én hogy viselkedjek vele? N

Figyelt kérdés

Szeptembertől vagyok gyakorlaton. Mostanáig nagyon bunkó, lenéző volt velem a főnökasszony. Állandóan beszólogatott a külsőmmel kapcsolatban hogy vékony vagyok, úgy köszönt nekem hogy "helló" és rám sem nézett, sosem beszélt velem szinte egy szót sem. Eleinte próbáltam kedves lenni vele, de belefáradtam és idáig én is köszöntem egy jó reggeltet majd kerültem ahogy tudtam. Ezen a héten viszont mintha kicserélték volna. Mosolyog rám, beszélget velem mindenről, viccelődik ahogy a többiekkel szokott.

Igaz dolgozok rendesen, sokat dicsérnek az alkalmazottak. Viszont fura nekem ez a hirtelen változás, plusz a régi beszólogatásai miatt nem szimpatikus nekem továbbra sem. Hogyan viselkedjek vele?

2017. okt. 10. 18:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Eddig tartott a jófej viselkedése. Ma reggel köszönés után hallotta hogy az egyik munkatárssal azt beszélem milyen kajákat szeretünk. Majd beszól nekem hogy azt hogyhogy szeretem? Mondom neki szinte mindent szeretek, nem vagyok válogatós, erre az volt a válasza hogy nem úgy tűnik, mert mégis milyen sovány vagyok. És elkezdett hangosan nevetni. Na ekkor már elkapott a sírás. nem bírom itt tovább nap mint nap ezt hallgatni, de szólni sem tudok senkinek...
2017. okt. 12. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyet le kell csapni, mint a legyet. :D
2017. okt. 12. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!