Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Esti tagozatos diakogazolvanny...

Esti tagozatos diakogazolvannyal diakmunka?

Figyelt kérdés

Erdeklodni szeretnek, en egy 17 eves diak vagyok, esti tagozatos diakigazolvannyal(maganiskola miatt), de nappal jarok iskolaba heti 3x , ugyanugy mint a nappali tagozatos diakok, csak estis diakkal. Igy esetleg valahog megoldhato lenne a diakmunka valami szovetkezet segitsegevel?

Es ha igen, ki melyik szovetkezetet ajanlana? Elore is koszonom:)

2017. okt. 9. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
A diákmunka szövetkezetek csak nappali tagozatos diàkokat foglakoztatnak.
2017. okt. 9. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol nappalis vagyok csak estis diakkal. Csak igylehetett megoldani azt, hogy magansuliba jarjak.
2017. okt. 9. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha estis a diákod, akkor estis vagy. Ne magyarázz bele mást. Meg kell kérdezni a diákszövetkezeteket. De én is úgy tudom, hogy csak nappalis diákkal jelentkezhetsz.
2017. okt. 9. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nappalis vagyok, vállalni tudnék teljes munkaidőt és mégsem keresnek a diákszövetkezetesek. Szerintem keress részmunka idős állást, igaz több adót vonnak le...de lehet még akkor is jobban jársz. Ezek a szövetkezetek komolytalanok.
2017. okt. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!