Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a gond az esti tagozatos...

Mi a gond az esti tagozatos diákokkal?

Figyelt kérdés
Árufeltöltőnek meg sehova se vesznek esti tagozatos diákot, mért nem? Sokkal több a szabad ideje mint egy nappali tagozatosnak. Kíváncsi voltam és elmentem megkérdezni egy üzletben és nem tudták ennek az okát ott sem, esetleg valaki aki tudja megosztaná velem?

2016. okt. 26. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
" ha tovább is akarsz tanulni, akkor NE menj estire. én is ott végzetem, az egy rakás trágya. csak arra van kitalálva hogy a 30as 40es hülyéknek is sikerüljön valahogy elérni az érettségi minimumot. szóval semmire se fognak felkészíteni. persze, ha neked is csak ennyi a célod, akkor nyugodtan, mert ott nagyon könnyű a suli. " Lehet ezért.
2016. okt. 26. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Esti tagozaton nincs hallgatoi jogviszony,nem?

Ha foallasrol van szo akkor egyszeruen nem kell hangoztatni hogy jarsz estire.

2016. okt. 26. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az esti tagozat arra lett kitalálva, hogy aki dolgozik, az munka mellett is tudjon iskolát végezni.

Ha munkaképes vagy, akkor simán jelentkezel dolgozni. Persze, figyelembe kell venned, hogy tudjál iskolába is járni.

2016. okt. 26. 23:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam hülyének, amiket már megcsináltam abban a "csodás" nappalis suliba, tovább szeretnék tanulni, de nem professzornak természetesen. Járok külön tanárokhoz, hogy minél többet és többet tudjak. De szerettem is volna dolgozni, hogy a tanulmányaimat tudjam finanszírozni és ne a szüleim terhére legyek, most "maszekolok" ennyiből csak a tanárokat tudom fizetni sajna. Ezért tettem fel a kérdést.
2016. okt. 26. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy diák. Így diákmunkára már nem jelentkezhetsz.

Árufeltöltőnek pedig simán lehet jelentkezni, mint bárki másnak, aki dolgozni akar.

2016. okt. 27. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!