Volt, akinek az állásinterjún pofátlan vagy nem engedélyezett kérdéseket tettek fel? Mesélnétek erről?
Mikor akarok gyereket? - 1 vagy 2 hónapig tartó határozott idejű szerződéssel vettek volna fel 😂
De végül nem én lettem a befutó, annyira nem bánom.
" Mikor akarok gyereket? - 1 vagy 2 hónapig tartó határozott idejű szerződéssel vettek volna fel 😂 "
Ez mondjuk vicces. :D
Valamibe bele kell kötni....
Mostanság úgy tűnik az esetleges gyakori táppénzes állományba menetel a befutó.
- kivel élek együtt és az én tulajdonom-e az ingatlan
(ez amúgy egy másik ismerősömmel is megtörtént, ráadásul neki még meg is mondták, hogy hát milyen felelőtlen meg gyerekes, hogy 30évesen nem egyedül vagy a párjával lakik, hanem lakótársakkal o_O)
- egyedülálló vagyok-e vagy van párom
ami meg nem kérdés, de eléggé bunkó volt: olyan teremben volt az interjú, ahol ferde volt a plafon, és megjegyezte, hogy buta vagyok, amiért arra a részére ültem a teremnek, ahol alacsonyabb a mennyezet, mert majd beverem a fejem. Hát kösz...
Személy szerint én kezdem azt hinni, hogy az interjún hátrány, ha saját a lakás... ha nincs hiteled, albérleti díjad, akkor úgy gondolják, nem vagy annyira rájuk szorulva és kevésbé fogsz eltűrni mindent.
Jártam már így én is, hogy megkérdezték kinek a nevén van, van-e hitelem...
Készülnék váltani. 5 X felettitől mit kérdeznek?
Gyereke / unokája - val 1ütt él? Ha igen, pl a mama megy tápra ha beteg az uncsi... " nna 1 újabb nem lehet rá számítani ember...
# 28!
Gondolhattam volna erre is.
( nem kaptam új szerződést 1ik régi m.helyemen. férjemnek volt meloja. v.kit mindenképp elküldtek volna, létszámleépítés. Én lettem aki repültem ).
Álláshirdetésbe " fontos " a biztos anyagi háttér. nem tudom szó szerint hogy szokták írni.
Akkor hogy is van ez?
Csak NYUGISABB, TÜRELMESEBB az, akinek van otthona. Nem retteg attól kiteszik-e a hajlékából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!