Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nem vesznek fel engem a...

Ha nem vesznek fel engem a munkaugyi kozpontos kepzesre akkor hogyan dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés
tegnap voltam felvetelin es meg azota se hivtak, mi lesz ha nem sikerul?? mit fogok csinalni csak 8 altalanosom van, nem akarok gyarba menni se kozmunkara

2017. okt. 6. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csinálj pár gyereket egy sukár csokifiúval és éljetek segélyből
2017. okt. 6. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Tanulj, olvass. A papir nem kell mindenhez de jo munkahoz elengedhetetlen az intelligencia ami egy elso beszelgetesbol mindenkirol levaghato kb hol tart ertelmi szinten. Ha lepontozol masokat es sunyiban fikazodsz beszologatsz az nem sok jot sejtet a jovodre nezve. Es ha ez ugy marad, abban lesz eleted legnagyobb orome, hogy olyanokat pontozol le egy ingyenes oldalon akik le se szarnak teged valojaban. Ez kell neked? :D
2017. okt. 7. 09:28
 13/13 A kérdező kommentje:
kiderult hogy felvettek orulok nagyon remelem el birom vegezni mar kezdek felni remelem nem lesz nehez raadasul nem vagyok hozzaszokva hogy emberek koze kell menni, ossze kell szednem magam.
2017. okt. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!