Ha nem vesznek fel engem a munkaugyi kozpontos kepzesre akkor hogyan dolgozzam ezt fel?
8 általánossal ne akarj már válogatni...akkor menj tanulni, egy szakmát 2 év alatt elvégzel. de ha ennyire életképtelen vagy, azzal is csak gyárban fogsz dolgozni. Az érettségi is alap, az se ér semmit, meg a legtöbbnek a diploma is csak drága kép a falon mert semmit nem ér vele..
legyél találékony, ne itt keseregj, de ha ilyen képzésre nem vesznek fel akkor elég homálynak kell lenned..szerintem türelmesen várj, meglesz az!
Gyári munka, vagy takarítás. 8 általánossal máshova nem nagyon fognak felvenni.
Ha ennyire büdös a munka, és tanulni sem akarsz, akkor keress egy palimadarat aki eltart.
Köszi a privát üzenetet kérdező
"Asus laptop: te meg menj apad fasz4ra, buz1."
Te fogsz oda menni, iskolázatlan majom :D Mi lesz veled, ha nem lesz kin élősködnöd? A 22.000 Ft-os FH-tből nem fogsz megélni. Igazgatónak meg nem fognak megtenni sehol se, te fogyatékos.
Ha semmit se akarsz csinálni, se dolgozni, se tovább tanulni akkor ne rinyálj.
Én benyalok, kedves kérdező, nekem kell a zöld pacsi!
Van benned spiritusz! Fideszes politikus még lehetsz, abban nagy pénz van, és látod, milyen sokra vitték agy nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!