Mostani munkahelyemen 700ft os órabér van,délután 14:00-23:00 és 24:00 ig kell lenni,nem fizet se táppénzt se szabit semmit.engem otthon meg kinyirnának ha kilépnék mert azt mondják hogy marha nehezen lehet találni munkát és nagyon lassan.mondom otthon kivégeznének.azt is mondanák nekem hogy ne csináljam mert ez nekem jó ugródeszka.
Nagyon nehéz munkát találni? Ellenkezőleg. Nagyon nehéz jó munkaerőt találni. Lassan ott járunk, hogy bárkit bárhova felvesznek, ha hajlandó dolgozni. Nem tudom, mennyi az átlag órabér, de ha nem érzed jól magad a jelenlegi helyen, keress másikat. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy tökéletes munkahely nincs. És mindenhol elvárják, hogy dolgozzál. Ha ezzel rendben vagy, akkor érdemes csak keresgélni, mert ha dolgozni nem szeretsz, sehol nem fogod jól érezni magad.
2017. okt. 3. 19:48
2/10 anonim válasza:
Ha akarsz mindig találsz munkát :D kivéve ha csak 8 általánosod van, akkor már nem olyan biztos, de nem olyan nehéz ám munkát szerezni. Azt javaslom ha úgy érzed, hogy ki fogsz égni vagy rühelled akkor lépj ki, ne kínozzd magad. Azt mondtad, hogy ugródeszka gondolom mostanában kezdtél el komolyan dolgozni, ne utáld meg az elején máris a munkát. És úgy gondolom, hogy a táppénz és a szabadság az alap egy munkáltatónál, szerintem rossz helyen dolgozol, SZERINTEM.
2017. okt. 3. 19:51
3/10 anonim válasza:
Basszus ez egy rossz beidegződés, higy "nincs munka", "nehéz munkát találni", idén váltok már 3x, mert mindig találtam jobbat, több pénzért.... annyi a titok, hogy legyen biztos az új munka, amikor kilépsz a régiből....
2017. okt. 3. 19:51
4/10 A kérdező kommentje:
#1 mindig dolgozok rendesen csak már áthelyeztek pár napja mert lassú voltam ott itt meg ugyanaz hogy lassú vagyok.
#2 mostanába kezdtem el de ez a hely kibirhatatlan és tényleg nem fizet semmit.
2017. okt. 3. 19:55
5/10 anonim válasza:
Azért itt azt is figyelembe kell venni,hogy te milyen vagy.
Szokták mondani,hogy "zsák a foltját"
Az se véletlen,ha valaki ilyen ócska munkahelyen köt ki,mert mindig vannak akiknek a munkája,a szaktudása,aktivitása nem is ér többet.
Ha belül érzed,hogy jó munkaerő vagy,ügyes,komoly,aktív embernek tartod magad,akkor találj egy másik,hozzád illő klassz munkahelyet,majd lépj ki.
2017. okt. 3. 20:29
6/10 anonim válasza:
De egyébként feketén dolgozol? Vagy milyen munkahely az, ahol nincs se táppénz, se szabi? Gondolom, pótlék sincs délutánra/este 10 utánra... Ezért a munkahelyért szerintem nem kár, de előbb délelőttönként keress egy másikat, és csak akkor mondj fel, ha találtál.
2017. okt. 3. 20:57
7/10 anonim válasza:
Be vagy jelentve?
Saját érdekünk megérdeklődni az " egészségpénztár, tb "-nél.
Se szabi, se táp.
Lassú vagy? nem rég vagy ott? GÁZ az egész...
2017. okt. 3. 21:31
8/10 A kérdező kommentje:
4 órára vagyunk bejelentve és délután 2 től hajnali 1 ig bent vagyunk és tényleg nem fizet semmit.egyik ott dolgozó mondja nekem hogy ő egyszer vitt táppénzes papirt és azt mondták hogy túl sok a macera vele.
2017. okt. 4. 10:30
9/10 anonim válasza:
Pattanni onnan! Mihelyt van másik.!
Mi az hogy sok a macera vele??
Be se vagytok jelentve.
Illetve az a dolgozó esetleg le %olt??
Mert ha nincs melohelyünk, nincs TB, és táppénz sincs. Sőt! a doki el se lát...
2017. okt. 4. 15:19
10/10 anonim válasza:
Jaaj.
Most olvastam újból 4 órára vagytok bejelntve.
Bocs. De akkor is szemétség...
Mellesleg nekem és a kollégáknak kb 750 Ft a minimálbér az órabérünk....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!