Mennyit keres egy banki tanácsadó?
Megint egy jó kérdés.
Szerintem kérdezd meg mennyire gondolnak ők, nekem lövésem sincs és neked se ezek szerint, mivel a kérdést kiírtad.
Nekem egyszer volt egy ilyen szitu: elmentem egy állásinterjúra, kérdezték mennyit szeretnék keresni. Mondom a fickónak: legyen mondjuk 140.000 nettó. Na erre lelépett a fickó, kézfogás semmi, na mondom ebből mi lesz. Na erre 2 hét múlva csörög a telefon, fel vagyok véve, mondom remek, mondják kapok szerződést, tuti minden. Na erre bemegyek közli a fickó helyettese hogy igen de többet kapok, 250.000 bruttó, ami olyan 170.000 nettó, mondom király. Eltelt 2 hónap úgy b@@sztak ki mint a macskát sz@@rni, nem mondtak semmit. Vicces volt.
Most dolgozom egy helyen, ott nem kérdeztek semmi ilyet, a fickó mondta mennyi a fizu, mennek a dolgok.
Szóval szerintem kérdezd meg merre hány óra, de ez a te mondod meg mennyi legyen a fizetésed, szerintem ez valahol tényleg vicc.
Valaki írta egyszer itt gyk-n mekkora ökörség hogy a munkavállaló mondja meg mennyi legyen a fizu.
Most ezen annyira már nem tudok nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!