Létezik rendőrségi tanácsadó?
Pontosan nem tudom, ez az igazság. Hallani mintha hallottam volna olyan esetről amit ''külsős'' segítségével oldottak meg külföldön, de nem is tudom igaz volt-e vagy sem és hogy mekkora mértékben volt benne ez az illető a nyomozásban... Magánnyomozók léteznek, végzettség kell hozzá.
Az én véleményem, hogy nem valószínű olyan emberek alkalmazása akik csak úgy, minden szakmai háttér nélkül felajánlják a segítségüket vagy beleakarnak folyni egy nyomozásba. Ezekben a sorozatokban amúgy is irreális az a ''szabadság'' ami az efféle tanácsadóknak megengedtetik, arról meg ne is beszeljünk, hogy egyik sem normális. Ilyen emberek, akiknek megkérdőjelezhető az épelméjűsége nem vállalhatnak rendőrségi vagy nyomozási munkát, olyasmit amin emberi életek múlhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!