Mit tegyek ha szeretek itt dolgozni de nem éri meg?
Több mint fél éve kozvetito ceg altal vagyok a jelenlegi munkahelyemen azaz bermunkas vagyok csak itt..A helyzet az,hogy nagyon szeretem amit csinalok(komissiozok)gyorsan es jol dolgozok a muszakvezetok szerint.Engem meg lefoglal ez a munka mert porgok es eltereli a figyelmemet es csak a munkara koncetralok.Munkatarsaim nagy reszevel nincs bajom altalaban mindenki beken hagyja a masikat,neha neha akad egy ket vita.. Amibol elegem van h az en cegem aki altal itt vagyok folyamatosan elszamolja a fizetesemet es nem csak nalam fordul ez elo,allandoan telefonalgatni kell stb..Gondoltam ra,hogy atvetetem magam aceggel akiknel bermunkaskent vagyok de naluk kommissiozokent 110 ezret keresnek plusz a tulora,de a tulora nem surun akad.. Az en cegemnel 140et keresek melle a tulora csak ugye ez a bajom,hogy folyamat elszamoljak a fizetest..Gondolkoztam sokszor,hogy egyszeruen atmegyek egy masik munkahelyre,de felek,hogy atvernek nem annyit fizetnek mint ott..Nehez lenne megoldanom a munkahely valtast mert az en cegem ket hetente fizet a legtobb helyen meg ugye havi fizetes van
.. Nehez lenne alberletet fizetni 30ezernekem plusz a berlet meg megelni kovetkezo honap tizedikeig egy ket heti fizetesbol.Szeretek is itt dogozni ahol vagyok,annak ellenere,hogy sokszor ugy erzem nincs a munkam se en megbecsulve,holott a raktarvezeto szerint engem kikene emelni a tobbi komissiozo kozul es berakni csoportvezetonek de ez valahogy el is homalyosodott....Donteskeptelen vagyok es nem tudom mit tegyek.
Ti mit tennetek?
Meg egy kicsit karrierista is vagyok..Nem csak dolgozmi akarok hanem egyre jobban fejlodni a munkamban es uj kihivasokat is szeretnek
.
Menj egy teljesen új helyre.
Megkéne kérdezni a közvetlen vezetődet, hogy lenne e valami jobb melója számodra ha esetleg átmennél oda dolgozni. Ha igen, akkor megtenném és kivárnám. Ha nem, akkor heló. Mindenki pénzből él és a normálisabbja törekszik a jobbra.
Biztosan megkérdezném : Lenne esélyem átkerülni az " áru összekészítőkhöz "?? Nem az a jelentése a komissiózó nak?
( tudom a google a barátom, de nem lehetne magyarul leírni ezeket az " új " szakmákat? érdekelnek élethelyzetek, mert én is gondba vagyok, azért böngészek itt is. de nincs kedve szerintem több olvasónak az új szavak kikeresése, mi mit jelent )
Komissiozo az mas neven aruosszekszito.. Es en ezt a feladatot csinalom
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!