Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl közvetlen a kolléga?...

Túl közvetlen a kolléga? Szóljak neki?

Figyelt kérdés
Vagy egy nő a munkahelyen(irodaház), aki néhány férfi kollégával néha túl közvetlen. Van akit megpuszilgatott példának okáért. Van családja, a kollégáknak is, és amúgy sem hiszem hogy a munkahelyre való/helyes ez a fajta viselkedés. Tudom, hogy nem az én dolgom, de még is zavar. Szerintetek szóljak neki, hogy ezt ne? Vagy mit csináljak? Ne foglalkozzak vele? Tényleg irtó kellemetlen, és nem csak nekem.
2017. szept. 18. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha akit puszilgat azoknak kicsit sok, szólnak.

Nem vagyok rossz viszonyban a kollégákkal. De azért nem puszilgatjuk egymást.

2017. szept. 18. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
66%

Én sem értem, miért lenne irigy. Én csak a férjemet akarom csókolgatni, ennek ellenére engem is rohadt mód irritálna. Ez nem egy munkahelyre való viselkedés, főleg nem családos emberekkel. Ha én lennék a főnök, jól leb...nám. A dolgát tegye.

Mondjuk amilyen bunkó az én férjem, úgy elküldené, hogy egy hétig sírna. :D Volt hogy jól leb...szott egy egész részleget, aztán ott az egyik fiatal pi...a doktornőcske jól megsértődött. Mutatta férjem a kis sértett mailjét. :'D Ahelyett, hogy elismerte volna, balf...ok voltak, tette a sértettet. De hogy az ilyen lelkisérült nyomorék miért nem szalagra megy dolgozni... Azt hiszik, hogy ezért kapják a fizetést. :'D

2017. szept. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!