Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Uj munkahelyen unatkozom, mit...

Uj munkahelyen unatkozom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 honapja munkahelyet valtottam, titkarno vagyok egy telekommunikacios cegnel. A fizetes jo, a kollegak jofejek, viszont alig biznak ram valamit, szinte egesz nap unatkozom. Eleinte kertem, hogy adjanak valami teendot, azt mondtak, majd kialakul es annyi munkam lesz, hogy alig birom majd; azota tobbszor kertem, de semmi... Ennek mar majdnem egy eve es meg mindig semmi, sokszor feleslegesnek erzem magam es kedvem volna keresni valami mast, viszont mashol nem fizetnek ennyit.

Javaslatok?

2017. szept. 18. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Mondj fel és ajánlj be engem :D Álommelód van és itt panaszkodsz ? Örülj neki hogy a semmiért fizetnek. És még mondja valaki hogy csak a régi rendszerben voltak bejelnettt állásban lévő munkanélküliek..frászt..most vannak sokkal többen!
2017. szept. 18. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Idegen nyeltudásomat fejleszteném. Biztosan tanultál. Vagy újba kezdenék bele.

De a takarításért minimál, minálbért kapok.

És még irgykednek : Van munkád, és fizetésed.

2017. szept. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!