Állásinterjún viseljem a jegygyűrűmet vagy sem?
Ma este megyek egy vacsorára ami részben egy állásinterjú is. Már egy éve menyasszony vagyok, idén végeztem az egyetemen. A barátomat (vagyis vőlegényemet) megkérdeztem, hogy ő mit gondol erről, ő azt mondta az én döntésem, ha nem akarom viselni (mert kb mindenki tudja, hogy nőknél a legygyakoribb kérdés, hogy mikor akarnak gyereket és sok helyen ezt nem néznék jó szemmel.) Akkor is egyszer fény derül rá, és ha menyasszony vagyok ha nem valószínű úgyis megkérdezik. Ti mit gondoltok? Ezen a munkahelyen szerintem meg lehetne oldani a szülési szabadságot, de még annyira nem ismerem ezt a munkahelyet, hogy mennyire elfogadók.
24nő
És ha én egy professzora vagyok a szakmának, de se golfozni, se teniszezni nem tudok, akkor nem vesznek fel?
Na ne röhögtess! :D :D :D
Ez Magyarország. Birka nép vagyunk. Mindig is Balkán leszünk, itt soha nem lesz Európa.
Úgyhogy felesleges is elmondanom, hogy legyen már benned annyi emberi tartás, és öntudat (jogaidról stb.), hogy felvállalod a jegyességedet, amihez egyébként idegen embernek semmi köze nincs és a munkában semmilyen hátrány nem érhet miatta.
Nos, kedves válaszolók köszönöm a válaszokat. A vacsora jól sikerült, délután felhívott a "főnök", hogy megismerné a barátomat is, így ő is hivatalos (amint akkor kiderült) a céges vacsorára, ahol több emberrel is beszélgettem. A főnök látta a jegygyűrűm, kérdezősködött, hogy szervezkedtünk e már valamiben. Végül a gyerekvállalás nem jött szóba. Az eddigi életemről kérdezősködött, miért ezt a szakmát választottam, hogy állok az idegen nyelvvel.
És nem kötelező verseny szinten sportolni, de egy jó plusz a leendő munkavállaló részéről. Bármennyire is hihetetlen, de nem prostiként fogok kinn állni valamelyik főúton.
Igen, nem tenném le.
Érdekes hogy vacsora xy helyen állásinterjúval 1bekötve...
"Bármennyire is hihetetlen, de nem prostiként fogok kinn állni valamelyik főúton."
Nem csak ilyen jellegű prostitúció létezik, főleg, ha tanult, csinos és intelligens nő vagy. No mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!