Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez csak simán...

Szerintetek ez csak simán kedvesség vagy több annál?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, 2 hete kezdtem el dolgozni az első ,,igazi" munkahelyemen .

Azt vettem észre, hogy aki a cégnél a legfelsőbb vezető, tehát nekem nem közvetlen felettesem, nagyon kedves velem.

Rendszeresen meghív kávézni, mosolyog rám, néz stb.

Volt rá példa, hogy mikor egy kolléganőmmel a közvetlen főnököm irodájában voltunk bejött és megjegyezte, hogy ,,X milyen szerencsés vagy, hogy ilyen csinos hölgyek vesznek körül", közben végig nézett... Amint bemegyek pl. a konyhába, mindig megjelenik ő is.

Nem rossz pasi amúgy, de nekem van barátom, akivel együtt is élünk, ezt ő is tudja, 'mert látott minket együtt, mikor a barátom jött értem. Úgy tudom, hogy neki is van élettársa.

Szerintetek?

2017. szept. 14. 15:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti konzervbe teszed a férfit, tutira. Ha a jelenlegi megromlik, jöhet ő.
2017. szept. 15. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!