Lányok! Ha egy fiú mosolyog rátok az utcán vagy akárhol, azt aranyosnak találjátok vagy inkább arra gondoltok hogy "megint egy perverz állat biztos akar valamit"?
Haver, ilyen kérdésre ne nőktől várj választ, mert úgyse fogsz vele semmit sem érni.
Majd én elmondom, hogy mi erre a valósághoz illeszkedő válasz:
Ha egy helyes, izmos, vonzó, vagány fiú mosolyog rájuk, akkor az tetszik nekik, és jól fogják fogadni.
Ha meg egy átlagos, akit nem találnak vonzónak, akkor meg udvariatlannak tartják, nyomulásnak, felháborodnak rajta, és kikérik maguknak.
Ritkán nézem az embereket az utcán, de ha valaki megereszt egy mosolyt, semmibe nem kerül visszamosolyogni rá.
Mondjuk attól is függ, épp milyen passzban vagyok, de egy mosolyért nem könyvelek el senkit perverz állatnak :D
Na, legalább őszinte válaszokat kapok :)
Azt én is észrevettem hogy a nők alapból félősebbek így nem is nagyon keresik a szemkontaktust, max napszemüvegen keresztül mernek ránézni egy férfira (ahogy én látom).
Amúgy sajnos van benne igazság amit a srác mond...
Az előbb rám mosolygott egy lány. Képtelen voltan visszamosolyogni rá.
Ez nagyon gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!