Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Történt már olyan veletek,...

Történt már olyan veletek, hogy érettségizettként nem talaltatok irodai vagy egyéb munkát? -így jobb híján takarító vagy betanított munkát is elvállaltatok.

Figyelt kérdés
Kesöbb tudtatok váltani vagy esetleg elégedettek vagytok akár pl hotelben takarító szobaasszonyként is?

2017. szept. 7. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Sajna lenéznek minket. Megkockáztatom be is döngölnének a betonba, semmibe se vesznek.

Volt olyan dugónk, lapattal mertük a vödörbe a ganélét. brrrr.

2017. szept. 7. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem érettségim van. Pénzügyesként dolgozom, de én is szobaasszonyként kezdtem, majd lépdeltem felfelé a ranglétrán. Egy kis életrevalóság kell hozzá.

Most viszont lerakom a szakmát is hozzá, csakhogy meglegyen, de már így is versenyképes fizetésem van. Viszont az én példám ezerből egy.

2017. szept. 10. 00:42
 13/13 anonim ***** válasza:

12!

Kérdezném mit csinálsz most? Mint takarító kisiparos vagy?

Úgy gondolom hogy jól jön egy pénzügyi " szakismeret ", minden vállakozásnál.

A szoba asszonyságnál ha jól sejtem, szakmailag is megtanultad a " dolgokat " átlátni : mit mennyi idő kitakarítani...

Bocs ha rosszul értem... gondolom.

Szervezésnél is jól jöhet...

2017. szept. 10. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!