Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csapatépítő, minek? Mit...

Csapatépítő, minek? Mit mondjak, miért nem megyek?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok a munkahelyemen, de nem tetszik maga a légkör sem, a fizetéssel sem vagyok elégedett. Egy ideig reménykedtem, hátha jobb lesz, de nem így 2 hete elkezdtem nézelődni más után.

Minden ősszel 2 napos csapatépítőre mennek, péntek és szombaton, ottalvással. A többiek odavannak érte, hogy végre kimozdulnak, de engem abszolút nem vonz, ha kirándulni akarok elmegyek a párommal vagy a barátaimmal. Az egy napos csapatépítőket még megértem, de az ilyen hétvégi, osztálykirándulós jellegűekhez semmi kedvem, örülök, ha végre pihenhetek és kikapcsolódhatok hétvégénte. Mit lehet ilyenkor mondani, miért nem megyek?

2017. szept. 6. 08:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A frankót, hogy inkább otthon pihennél...
2017. szept. 6. 11:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Mondd meg őszíntén miért nem akarsz menni.

Én örülnék ha lenne ilyen nálunk.

2017. szept. 6. 12:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Tudom, sokan örülnek, de vannak akik nem. Apum cégénél is negyedévente hasonló csapatépítők vannak wellness hotelekben, ő is mindig örül neki és megy, mert másképp nem jut el, saját zsebből nem futna rá, pláne nem évente 4-szer.
2017. szept. 6. 12:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy hajat kell mosnod és hétvégente mosol. Ebből érteni fogják :D

Vagy mondd, hogy előbb csúsznàl le egy pengékkel kirakott csúzdán és landolnál egy vödör alkoholban, mint hogy csapatépítésre menj. Ez nem annyira burkolt, biztos nem értik félre.

2017. szept. 6. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Én azt mondanám, hogy az első ilyen csapatépítőn kerültem igazán közel a kollégáimhoz. Itt sikerült beilleszkednem a csapatba. Megláttuk egymás emberi oldalát és ez tök sokat számít a mindennapokban, gördülékenyebben megy a munka.

Szerintem a csapatépítő megszervezése egy gesztus a munkavállalók felé, amit nem illik visszautasítani. Kamuzni persze lehet.

2017. szept. 6. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Én kerekperec megmondanám, hogy azért nem megyek, mert szét akarom választani a magánéletet a munkától, és ebből kifolyólag semmilyen mértékben nem kívánok közelebbi kapcsolatba kerülni a kollégákkal. Aki szimpatikus, azokkal a munkaközi szünetekben lightosan eltrécselgetek, de ennyi. Ha ezért kirúgnak, akkor az egy komolytalan munkahely, ami nem néz nagy jövő elé. Nem attól fog jobban menni a munka, hogy a dolgozókat egybecsődítik egy hétvégi kirándulásra.

De ha mást nem, akkor azt mondod, hogy dolgod van azon a hétvégén, ezt meg kell, hogy értsék.

2017. szept. 7. 09:01
 17/18 anonim ***** válasza:

# 10

Te bizonyára, olyan alkat vagy, aki viktorunk fenekét is nyalná mosolyogva, mert fizetne...egészségedre;)

Nem minden főnök taraszt, így még jól is kijöhet belőle, de ő ismeri...

2017. szept. 7. 09:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk semmi gond nincs azzal, ha valaki őszintén megmondja, hogy hétvégén a családjával lenne. Volt, hogy inkább egy koncertre mentem helyette, amit már fél éve vártam. Elmondtam a főninek, nem ért emiatt hátrány.
2017. szept. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!