Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csapatépítő, minek? Mit...

Csapatépítő, minek? Mit mondjak, miért nem megyek?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok a munkahelyemen, de nem tetszik maga a légkör sem, a fizetéssel sem vagyok elégedett. Egy ideig reménykedtem, hátha jobb lesz, de nem így 2 hete elkezdtem nézelődni más után.

Minden ősszel 2 napos csapatépítőre mennek, péntek és szombaton, ottalvással. A többiek odavannak érte, hogy végre kimozdulnak, de engem abszolút nem vonz, ha kirándulni akarok elmegyek a párommal vagy a barátaimmal. Az egy napos csapatépítőket még megértem, de az ilyen hétvégi, osztálykirándulós jellegűekhez semmi kedvem, örülök, ha végre pihenhetek és kikapcsolódhatok hétvégénte. Mit lehet ilyenkor mondani, miért nem megyek?

2017. szept. 6. 08:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

érdemes elmenni. mert magadról is kapsz visszajelzést.

Ha meg hazudni akarsz, légy beteg aznap reggelre...

2017. szept. 6. 08:17
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Csapatépítő:D

Szóval "munka",amiért nem fizetnek:)

Miért hiszik azt a főnökök,hogy más a szabadidejét a munkatársaival akarja tölteni?

Találd ki,hogy beteg vagy,ez a legegyszerűbb..

2017. szept. 6. 08:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, én is így érzem, mert még ha munkaidőben lenne 2*8 órában azt mondom ok, addig se a munkahelyen ülök.

Első, engem nem igazán érdekel olyan emberek visszajelzése, akik teljesen más életstílusúak, más beállítottságúak. Alap dolog szerintem, hogy a közeli barátok, rokonok véleményére szabad csak adni, mert ők valóban ismernek.

2017. szept. 6. 08:25
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
alap, hogy a közelállók nem látnak reálisan, mert érzelmek, közös pontok, múltbeli események vannak mögöttetek...
2017. szept. 6. 08:37
 5/18 anonim ***** válasza:
27%

Egy (allami) cegvezeto szemszogebol mondom, hogy egy olyan munkahelyen, ahol a szekhazba felezer ember dolgozik egyutt, es orszagszerte meg negyezer, sokszazezer olyan munkakapcsolat kialakul, ahol a kollegak csak telefonon vagy mailben erintkeznek. Hosszutavon hasznos tehat, ha a tarsasag kolt olyan tevekenysegre, ami a dolgozokat egymassal szemben "emberibb" kozelsegbe hozza. Ez a cel tehat megkoveteli munkaltatoi szempontbol a kiadast, munkavallaloi szempontbol pedig a reszvetelt. Ilyenek csunya szoval a "csapatepito" tevekenysegek, mint pl a telephelyi sportnapok, vagy egy-egy fozoverseny, jatekos vetelkedok, esatobbi.

Egy mikrovallalkozasnal nyilvan nem bir ez olyan jelentoseggel, hiszen ott mindenki mindenkit ismer(het), de egy kozepvallalkozasnal ezek fontos dolgok. Fontosak annyira, hogyha a munkavallalo gyanithatoan sajat hibajabol (ertem ezalaztt pl a kamu tappenzt) felrohatoan nem ertekeli a tarsasag eziranyu torekveseit, akkor azzal a sajat letjogosultsagat es jovojet is megkerdojelezi.

2017. szept. 6. 08:44
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondj fel és kész. Nekik is jobb, ha minél előbb megtalálják a megfelelő munkatársat!
2017. szept. 6. 08:48
 7/18 A kérdező kommentje:
Valójában nem zavarna az sem, ha kirúgnának. Egy 30 fős központról van szó, napi szinten látok mindenkit, nem hiányoznak még szabadidőmre is.
2017. szept. 6. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy családi program miatt el kell utaznod.
2017. szept. 6. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már minden mindegy, szóld a főnök arcába nyugodtan s őszintén, hogy nincs kedved elmenni.

Sok volt a munka, fáradt vagy és anyagi gondjaid is vannak, mert ennyiből nem jössz ki.

Ha normális, megérti bár kétlem azt, hogy emelést is adna, de ha minden mindegy, miért is ne;)

2017. szept. 6. 09:13
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

#9 - ez a jo :) Melo nelkul meg meg nagyobb anyagi gondjai lesznek.

En azt javaslom, hogy amig nincs mas, probaljon helytallni itt, es kozben keresgeljen egy neki kenyelmesebbet. Kozben persze jusson eszebe, hogy leteznek am gyari szalagmunkak is 3 muszakban, velhetoen kevesebb penzert.

2017. szept. 6. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!