Előfordult már valakivel, hogy elbocsátották, de utána mégis visszavették dolgozni?
Tudok ilyen esetről, visszahívták, mert aki miatt elküldték (aki csókosnak épp kellett a meló), az lelépett.
Ami engem illet, ha valahonnan kirúgnak, eszem ágába nem jutna visszamenni oda. Hadd ne részletezzem, hogy ez milyen problémákat hordozna magában.
Igen, és nem először vagyok itt ahol. Többen vagyunk itt ioyenek, akik " sokadjára " is ott vannak.
Lejárt a határozott idejű szerződés, nem lett újabb.
Aztán hallottam van felvétel, megérdeklődtem, újból felvettek.
Más csopivezetőnél voltam mindig.
És nem a munkám miatt volt, hanem egyszerűen aki nem tetszett a meosnak, és a csopivezetőnek, annak viszlát volt.
Persze az is igaz : Létszámleépítést is elrendeltek.
Valakiket el kellett küldeni. Nyílván a nem kedveltek, vagy nem tudták a " normát " megcsinálni, repültek.
Velem olyan volt, hogy egy interjú után mondták, hogy volt egy másik jelölt aki jobban megfelel a pozira, de engem beajánlanának másikra.
Illetve még az első munkahelyemen lelépett az informatikusunk és a próbaidő végén kirúgták. A cég visszavette szabadúszóként és úgy alkalmazták tovább, hogy számlázott a cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!